KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELEFÁNTCSONTPART"
Eriksson szívesen lenne a Pool edzője! 2010. június 6. 15:34 Sven Goran Eriksson a The Sunnak elárulta, hatalmas örömmel töltené el, ha megkeresést kapna a Rafael Benítez távozása óta menedzser nélkül tengődő Liverpool labdarúgócsapatától.
 
Drogba kihagyja a vb-t?! 2010. április 21. 20:36 Komolyan elkezdhetnek aggódni az elefántcsontparti válogatott szurkolói, legnagyobb kedvencük Didier Drogba ugyanis lágyéksérüléssel küszködik, és várhatóan meg kell műteni. A kérdés csak az, hogy mikor?
 
Vb-selejtezők: hazai pályán kapott ki a rendező Nigériától 2008. szeptember 6. 23:44 A 2010-es labdarúgó világbajnokság rendezője, a Dél-afrikai Köztársaság hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget a Nigéria válogatottjától az világbajnoki selejtezők afrikai zónájának legutóbbi fordulójában. A vendégek ezzel elsőként léptek tovább a kvalifikáció utolsó szakaszába. Győzött Kamerun és Kenya együttese, gólnélküli döntetlent ért el Tunézia, Burkina Fasoban.
 
Barátságos mérkőzés: Paraguay döntetlenezett Elefántcsontparttal 2008. május 22. 15:45 A paraguayi labdarúgó válogatott 1-1-es döntetlent játszott Elefántcsontparttal Jokohamában felkészülési mérkőzésen.
 
Elefántcsontpart: Vahid Halilhodzic lett a szövetségi kapitány 2008. május 12. 09:47 Nem a legnagyobb esélyesnek tartott Jean Tigana, hanem a bosnyák Vahid Halilhodzic lett az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu