Diego Forlánra hajt az FC Barcelona

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 2. 14:49
A Marca című spanyol napilap értesülései szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretné megszerezni Diego Forlánt. Az uruguayi játékos érkezésére akkor lehet nagy esély, ha Samuel Eto’o és Thierry Henry valóban otthagyja az együttest.


Diego Forlán többször is nyilatkozta, hogy nem teljesen elégedett a helyzetével, és kilátásba helyezte, hogy távozik az Atleticótól egy olyan klubhoz, ahol esélye lesz címeket nyerni.

Nos, ezúttal egy ilyen klub jelentkezett be érte, legalábbis a Marca szerint, az FC Barcelona személyében.

A katalánoknál csatárgondok léphetnek fel a nyáron, ugyanis mind Samuel Eto’o, mind Thierry Henry távozásáról hallani lehet, amennyiben ők valóban otthagyják az együttest, úgy igazolni kell valakit a helyükre.

Azonban Forlánt élő szerződés köti a fővárosba, így a Barcának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni a dél-amerikait: Forlánt ugyanis 36 millió euróért lehet kivásárolni 2011-ig tartó kontraktusából.

Az uruguayi egyébként remek formában szerepel, 23 gólnál tart a mostani szezonban, nem véletlen, hogy az Atletico vezetői nem akarják elkótyavetyélni. A 2005-ben gólkirályi címet szerző támadót 2007-ben 21 millió euróért vették a Villarrealtól.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu