Diaby a Realban vagy a Barcában játszana

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 17:15
A Don Balonnak adott interjújában Abou Diaby bevallotta, pályafutása egy későbbi szakaszában szívesen magára öltené a Real Madrid vagy a Barcelona mezét.


A 24 esztendős középpályás jövő szerdán ismét farkasszemet nézhet a Barcelona legjobbjaival, hiszen az Arsenal BL-nyolcaddöntőt játszik a katalánokkal, akiknél egyszer majd maga Diaby is szívesen rúgná a bőrt.

"Karrierem egy bizonyos pontján szeretnék valamelyik spanyol nagyágyú futballistája lenni. Inkább a Barcelonát választanám, mert jobban tetszik a játékstílusuk."

A 12-szeres francia válogatott ugyanakkor nem felejti el azt sem, hogy eljött a reváns ideje, amikor is az Ágyúsok visszavághatnak a gránátvörös-kékeknek a tavalyi negyeddöntőbeli kiesésért.

"A tavalyi párharc során kiderült, hogy mind egyéni, mind pedig csapat szinten elképesztően hatékonyak. Tudjuk mire számíthatunk, a Barcelona idén is nagyon erős."

Diaby végül kitért Messire is, szerinte ugyanis ő az a futballista, akit mindenképpen ki kell majd kapcsolniuk a játékból: "Messi a világ legjobbja, ezt mindannyian tudjuk. Bármikor képes valami különlegeset elővarázsolni a tarsolyából, de nem összpontosíthatunk csak rá."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu