David Luíz is Chelsea-játékos lett!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 1. 01:21
A legutolsó pillanatban, 23.58-kor jelentette be a Chelsea, hogy David Luíz a csapat tagja lett! A Benficából érkező brazil védőért 21 millió fontot fizetnek készpénzben a londoniak, plusz Nemanja Maticsot adják oda a portugáloknak. A 4-szeres brazil válogatott Luíz öt és féléves szerződést írt alá hétfő este. A csapatok megerősítették a hírt, úgyhogy a Chelsea-fanatikusok most már nyugodtan aludhatnak.


 

Nem bírt magával a Chelsea, amely 25,5 millió fontot sem sajnált ajánlani a lisszaboniak brazil védőjéért. A Kékek annak ellenére is kötötték az ebet a karóhoz, hogy pénteken kikosarazta őket a Benfica, mi több, lezártnak tekintette a történetet.

Úgy tűnt, az égiek meghallgatták a briteket és csodával határos módon mégis megegyeztek a csapatok az árról. 21 millióról szóltak a hírek, a londoniak emellé az 5 millió fontra taksált fiatal Nemanja Maticsot is odaígérték.

Erre fel David Luíz fél nyolc magasságában kiment a lisszaboni reptérre, hogy személyesen is tárgyaljon a Chelsea vezetőivel. Ekkor jött az újabb csavar, hiszen mivel nagyon szorongatott a határidő, tíz óra körül az is kiderült, hogy az üzletet csak akkor lehet tető alá hozni, ha a papírügyeket és az ehhez tartozó hivatalos dolgokat Portugáliában intézik el.

Nem lett volna értelme az utazásnak. Annak lett igaza, aki így gondolta, hiszen a bölcs döntésnek köszönhetően mindent - még az orvosuit is - rendezték, így kerülhetett sor a szerződéskötésre - 23.58 perckor. Hihetetlen.

Frissítve 01:00-kor: 

Luíz végül öt és fél éves szerződést kötött a Kékekkel, Alex és Ramires után az együttes harmadik brazil kerettagja lett.

„Örülök, hogy egy angol topcsapathoz szerződhettem, tökéletesen tisztában vagyok milyen kiemelkedő színvonalat képvisel a Chelsea" – mondta a klub legújabb játékosa.

A csapatok megállapodása értelmében Nemanja Matic nyáron a Benficához kerül, ám a szerb középpályás a szezon végéig kölcsönben a Vitesse Arnhemnél szerepel majd. 

chelseafc.com
Végül a Chelsea is hivatalossá nyilvánította az igazolást Fotó: chelseafc.com

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Torres a Chelsea-hez igazolt!
Liverpooliként a legtöbb gólt lőtte ellene, hétfő este mégis öt és fél éves szerződést kötött a Chelsea-vel Fernando Torres. A jövőben a 9-es mezt viselő spanyol világbajnok csatár 50 millió fontért került Londonba. A támadó...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
David Luíz nem lesz Chelsea-játékos!
A Benficánál megerősítették, hogy David Luíz nem megy el a csapattól. A Chelsea téli támadása nem járt sikerrel, a portugál klub befejezettnek tekinti a történetet....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu