Dajics Oroszország helyett Dél-Koreában

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 25. 07:51
Az FC Fehérvár szombaton 20 órától, Siófokon kezdi meg bajnoki szereplését az új szezonban. A piros-kékek legutolsó edzőmérkőzésüket az U19-es fehérvári fiatalok ellen játszották, amelyen a felnőttek 4-1-re győztek. Itt már tesztelték a brazil középpályást, Cesar Romero Marques dos Santost, aki végül szerződést is kapott. Juszuf Dajics viszont megy, ám mégsem Oroszhonba, hanem Dél-Koreába.


Az NB I–es csapat az első félidőben Sebők – Lázár P., Koller, Horváth G., Mohl - Nagy D., Sifter, Farkas B. , Pavlicic - Sitku, Vujovics összeállításban szerepelt, majd fordulás után az új szerzemények is lehetőséget kaptak a bizonyításra: Filipovics - Andics, Fehér Zs., Gyenyiszov, Nagy T. - Lattenstein, Csobánki, Elek Á., Romero - Dvéri, Disztl D.

 

A gólokat Sitku, Dvéri, Disztl és Elek lőtték, a fiatalok közül Csák volt eredményes.

 

Ekkor dőlt el, hogy Disztl László együttesének szüksége van a 29 esztendős brazil középpályásra, Cesar Romero Marques dos Santosra, akit a középpálya bal oldalán szerepeltethet.

A játékos legutóbb a szlovén első osztályú Nova Goricában játszott, s ott bronzérmet szerzett – érdekes egyébként, hogy a Fehérvár nyári szerzeményei közül többen is a harmadik helyen végeztek az elmúlt szezonban, így a brazilon kívül a montenegrói Radovics a szerb Vojvodinával, és az Eszékről igazolt horvát irányító, Pavlicic is bronzérmes lett -, otthonában pedig megfordult az ABC, az A.C.E.C Baranas, illetve az FC Treze együtteseiben.

 

A szurkolók mindenesetre nem tőle várják a megváltást, már csak azért sem, mert korábban Romero az NB II-es Pécsnél is járt próbajátékon…

 

Új fejlemény viszont, hogy a bosnyák válogatott Juszuf Dajics az előzetes hírekkel ellentétben mégsem Oroszországba igazol, mert a dél-koreai Hyundai Motors kínált neki előnyös szerződést, s ha az orvosi vizsgálaton megfelel, akkor a távol-keleti egylet játékosa lesz.

 

Bár Disztl László vezetőedző nem volt hajlandó elárulni a Fehérvár „álomcsapatát” – ha mindenki rendelkezésre áll a keretben -, de nagy valószínűséggel az ősszel az alábbi kezdőcsapatot láthatják a szurkolók a pályán:

 

Sebők – Lázár, Koller, Horváth G., Mohl – Nagy D. (Simek), Sifter, Pavlicic (Dvéri), Farkas B. – Sitku, Vujovics.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu