KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUSZUF_DAJICS"
Juszuf Dajics árát kifizette a Hyundai 2008. augusztus 1. 11:18 Az FC Fehérvár bosnyák válogatott csatára, Juszuf Dajics megfelelt az orvosi vizsgálaton is, így már semmi akadálya annak, hogy a dél-koreai Hyundai Motors Football Club játékosa legyen. A koreaiak már át is utalták a támadó vételárát, a fehérvári szurkolók pedig szinte örömtáncot lejtenek Dajics távozása miatt.
 
Dajics Oroszország helyett Dél-Koreában 2008. július 25. 07:51 Az FC Fehérvár szombaton 20 órától, Siófokon kezdi meg bajnoki szereplését az új szezonban. A piros-kékek legutolsó edzőmérkőzésüket az U19-es fehérvári fiatalok ellen játszották, amelyen a felnőttek 4-1-re győztek. Itt már tesztelték a brazil középpályást, Cesar Romero Marques dos Santost, aki végül szerződést is kapott. Juszuf Dajics viszont megy, ám mégsem Oroszhonba, hanem Dél-Koreába.
 
Juszuf Dajics távozik Fehérvárról 2008. július 22. 17:26 Dajics távozik Fehérvárról, de több játékosnak is van külföldi ajánlata. Mezey György szakmai igazgató szerint ezért kellett sok tehetséges fiatalt és légióst igazolni.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu