Csank: Nagyon jó ez a Debrecen

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 27. 15:21
A halvány kecskeméti bajnoki szezonzáró után nagyszerű játékkal rukkolt elő a Debrecen szerdán a Magyar Kupa döntőjében Budapesten, ahol izgalmas mérkőzésen 3-2-re verte a Zalaegerszeget. A Loki produkcióját Csank János a ZTE vezetőedzője is elismerte, Herczeg András, a triplázó együttes trénere csak gratulálni tudott fiainak a finálét követően.


- Nagyon jó mérkőzés volt, mindkét csapat jól játszott. Úgy érzem, több nagy helyzetünk akadt, de végig nyílt volt a mérkőzés, hiszen 2-0 után is viszonylag hamar kaptunk gólt. Méltó kupadöntő volt a századik évfordulóhoz. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített, támogatott bennünket. Gratulálok a játékosoknak, úgy érzem, tulajdonosok, vezetők, szurkolók végig mellettünk álltak - nyilatkozta a mérkőzést követő sajtótájékoztató Herczeg András.

- Nekem annyiból kellemetlen, hogy kétszer a Fradi ellen és egyszer az Újpest ellen buktam el kupadöntőt. Igaz, nyertem is a Honvéd ellen még a Békéscsabával. Ma egy nagyon jó csapattól kaptunk ki. Az első félidőben szokásunkhoz híven nem tudtunk jól játszani, a másodikban kicsit jobban, így izgalmas lett a mérkőzés - elemzett Csank János.

A mérkőzés összefoglalója (A Sport TV felvétele)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Loki nyerte a századikat! Tripla!
Triplázott a Debrecen szerda este, a bajnoki cím és a Ligakupa-trófea mellett a Magyar Kupa-serleget is elhódította a Zalaegerszeg ellen a Puskás Stadionban. Az élvezetes találkozón méltó ellenfél volt a ZTE, de nem sikerült...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu