Coupet: Domenechnek takarodnia kell!

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 30. 11:37
Grégory Coupet úgy véli, Raymond Domenechnek azonnali hatállyal távoznia kellene a francia labdarúgó-válogatott éléről. A kapus egyértelműen a kapitányt okolja a szégyenletes Európa-bajnoki szereplésért és a címeres együttes válságáért, és elmondása szerint tűrhetetlen, hogy vétlen személyeket büntettek meg a kialakult helyzetért.



Grégory Coupet a nyári Európa-bajnokságon még a francia nemzeti együttes első számú kapusa volt, ám a kontinensviadal után lemondta a válogatottságot, és most elérkezettnek látta az időt, hogy kiöntse a lelkét a France Football szaklapnak.

 

„A válogatottban boldogtalanok a játékosok, és ezért Raymond Domenech tehető felelőssé egy személyben” – nyilatkozta az Atlético Madrid kapusa. „Fantasztikus képességű labdarúgókból áll az együttes, de ilyen szövetségi kapitánnyal képtelenek eredményt elérni, és csapatként működni.”

 

„Domenech felel az Európa-bajnoki lebőgésért, pedig kiváló kerettel utaztunk ki Svájcba. A bal oldalunk rendkívül erős, de Éric Abidalt és Florent Maloudát sem a képességeikhez mérten kezeli, és kétségek között tartja az utolsó pillanatig. Márpedig ha nem érzik a bizalmat, úgy nehéz kihozni magukból a maximumot. De említhetném példának Philippe Mexest is, aki kiválóan teljesít a Romában, címeres mezben azonban nem a tőle elvárt teljesítményt nyújtja.”

 

„Mindezért a szövetségi kapitányt kellett volna felelősségre vonni, ehelyett a csapatorvost és a médiafelelőst küldték el. Sz*rok voltunk az Eb-n, és ezért ezt a két embert vonták kérdőre. Nincs erre más szó: szégyen!”

 

Coupet 37 válogatottság után döntött úgy, hogy többet nem szerepel a nemzeti együttesben, ám úgy véli, méltó utódok védik a francia kaput.

 

„Steve Mandanda és Hugo Lloris is rendkívül tehetséges hálóőrök, rászolgáltak, hogy lehetőséget kapjanak. Arra azonban vigyázniuk kell, nehogy tönkre tegye őket Raymond Domenech” – figyelmeztet Grégory Coupet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu