Coulibaly sajnálja...

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 25. 15:37
EXKLUZÍV. A Liverpool elleni összecsapás 92. percében Pepe Reina hatalmas bravúrral ütötte ki Adamo Coulibaly 8 méterről leadott lövését - ha az bemegy, végre megvan a hőn áhított egyetlen pontocska a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A debreceni csatár azonban hibázott, emiatt még a lefújás után egy órával sem tért magához.


Kedden este Adamo Coulibaly lábában volt a legfrissebb magyar aranyérmes első BL-pontja. Kár, de ott is maradt (0-1). A 28 éves francia labdarúgót olyannyira megviselte az egész, hogy majdnem a liverpooliakat szállító autóbuszra szállt fel.

Az „az nem a Loki busza, Adamo!” felkiálltásra ocsúdott fel hirtelen a valamilyen oknál fogva csapatától elkódorgó csatár, Coulibaly kissé rémült tekintettel vette tudomásul: eggyel arrébb. Az ijedtség azonban gyorsan tovaszállt, a légiós vette a poént, majd készségesen nyilatkozott a SportHíradónak.

„Azt kell mondjam, kemény meccs volt - foglalta össze észrevételeit a Sint-Truiden korábbi játékosa. - Az ellenfél gyorsan és taktikusan játszott, de ha a végén azt a helyzetet belövöm...Annyira sajnálom! Dehát ilyen a futball. Hibáztam.”

Coulibaly lehetett volna a mi N'Gogunk: erre a felvetésre a hórihorgas fiú széles mosoly kíséretében replikázott - és beavatott minket egy titokba is.

„Húú, jó lett volna gólt lőni, ott volt az alkalom. A meccs után beszéltem Daviddel, akivel kitárgyaltuk a találkozót. Szerintem a csatár volt az ellenfél legjobbja. Amúgy barátok vagyunk, hiszen ő a Paris Saint Germainben focizott, én meg a francia fővárosban születtem. Jó a kapcsolatunk. Még egy kis viccelődés is belefért.”

Mi is tudtunk volna kacagni, ha Coulibaly a 92. percben bevarrja Pepe Reinának... 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu