Cordoba valószínűleg edzőt buktatott

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 1. 19:50
Ivan Ramiro Cordoba hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően az Internazionale begyűjtötte a három pontot az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának nyitómérkőzésén. A Reggina ezzel a vereséggel továbbra is sereghajtó, ráadásul várhatóan kirúgják Nevio Orlandi edzőt is.


 

SERIE A, 10. FORDULÓ:
REGGINA - INTERNAZIONALE 2-3 (1-2)
Reggio Calabria, Stadio Oreste Granilo. Vezette: De Marco.
REGGINA: Campagnolo - Lanzaro (Consenza 76.), Cirillo, Valdez, Costa - Vigiani, Barretto, Carmona, Brienza (Tognozzi 82.) - Cozza (Di Gennaro 68.), Corradi. Vezetőedző: Nevio Orlandi.
INTERNAZIONALE: Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Chivu (Burdisso 75.), Maxwell - Quaresma (Obinna 82.), Vieira, J. Zanetti, Mancini (Crespo 58.) - Balotelli, Ibrahimovic. Vezetőedző: Jose Mourinho.
Gólszerző: Cozza (34.), Brienza (53.) illetve Maicon (9.), Vieira (23.), Cordoba (93.)
Sárga lap: Barreto (37.) illetve Cordoba (39.)

 

A bajnoki címvédő Internazionale a Reggina otthonába látogatott. Egyértelműen José Mourinho együttese számított az esélyesnek, hiszen a hazai gárda mindössze a tabella utolsó helyét foglalja el, és az eddigi kilenc forduló alatt csak egy győzelmet aratott.


Bár a hatodik percben még csak a kapufát találta el a vendégcsapat, a kilencedik percben már megzördült Campagnolo hálója: Ibrahimovic passzolt középre Maiconhoz, és a brazil jobbhátvéd szép mozdulattal bombázott a léc alá.


A 24. percben növelte előnyét a vendégcsapat: Quaresma passzolt ki Vieirához, a francia középpályás pedig a kapus lábai között a hálóba gurított.


A Reggina azonban nem temette el saját reményeit, a 34. percben Cozza elé gurítottak vissza egy szögletet, a középpályás pedig 17 méterről hatalmas gólt ragasztott a jobb sarokba.


Sőt, szünet után a nagy akarással játszó sereghajtó még az egyenlítő gólt is megszerezte: Brienza kapott labdát 19 méterre az Inter kapujától, a hazai játékos pedig fordulásból a bal sarokba lőtt. Julio Cesar érintette a labdát, ám hárítani már nem tudott.


Már szinte mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor egy pontrúgás után az előrehúzódó Cordoba elé került a labda, és a kolumbiai védő kilőtte a jobb sarkot. Ez a találat könnyen lehet, hogy Nevio Orlandi vezetőedző állásába kerül, hiszen a szakvezető már korábban a kirúgás szélén állt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu