City: két védő egy nap alatt!

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 24. 16:04
A Manchester City hivatalos honlapján tudatta a nyilvánossággal, hogy megegyezett az Evertonnal az angol válogatott középhátvéd Joleon Lescott és Sylvinho átigazolásáról. Előbbi 24 millió fontba (27,5 millió euró) kerül, és már át is esett az orvosin. A Barca BL-győztes hátvédjét ingyen igazolta le a klub.


Kolo Touré, Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, illetve Joleon Lescott és Sylvinho. Ők mind a Manchester City nyári igazolásai.

A világoskékek honlapjukon is megerősítették, megállapodtak az Evertonnal, míg Lescottal minden előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, még hétfőn véglegesítik az üzletet. A hírek szerint a védő évi három millió euróért, öt esztendőre választja új állomáshelyéül az Eastlandset, máshogy fogalmazva: minden héten nyolcvanezer fonttal lesz gazdagabb. Már át is esett az orvosi vizsgálaton a sztár, a következő órákban írja alá új szerződését.

Sylvinho ingyen érkezik, a 35 éves balbekk kontraktusa a nyáron járt le a Barcánál. Egy szezonra szerződtették a kétszeres BL-, háromszoros La Liga-győztes rutinos védőt.

Az Everton menedzsere, David Moyes már a hétvégén "kipakolt", elismerte, nem tudják megtartani Lescottot.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu