Chivu ütése négy meccset ért - videó

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 4. 12:13
VIDEÓVAL!!! Menti a menthetetlen az Internazionale román védője, aki minden bizonnyal súlyos büntetést kap csütörtök esti gyalázatos cselekedetéért. Cristian Chivu bocsánatot kért mindenkitől, arra azonban nem tud magyarázatot adni, miért ütötte le hátulról a mit sem sejtő Marco Rossit a Bari-Internazionale bajnokin. A fegyelmi bizottság pénteken négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Chivut, miután kielemezte a televíziós felvételeket.


 

Ritkán látható, aljas mozdulat volt, amikor a milánóiak labdarúgója a mit sem sejtő hazai játékost. Rossi azonnal elterült, majd társai segítségével reklamált. A Bari balszerencséjére a játékvezető és asszisztense sem látta a gyalázatos ütést, így Chivu a pályán maradhatott.

„Nehéz magyarázatot találni. De mindenképpen szeretnék bocsánatot kérni Marco Rossitól” – jelentette ki a tapasztalt Inter-futballista.

Cristian Chivu reméli, a Bari játékosa és a közvélemény is „helyt ad” kérésének és nem tekinti ezentúl fekete báránynak…Tény, az áldozat gyorsan reagált a román futballista „felhívására”.

„Ilyen dolgok előfordulnak! Másoknál is lehet egy ilyen blackout…” – mondta Rossi.

A Bari labdarúgója elmondta, hogy a pályán éppen az Inter keménylegénye, a botrányairól is elhíresült világbajnok próbálta csitítgatni.

„Marco Materazzi próbált megnyugtatni, többször elmondta, ne csináljak meggondolatlan dolgot, mert még engem állítanak ki” – tette hozzá Marco Rossi.

Az Inter végül 3-0-ra nyert Bariban, de négy meccsre elveszítette Chivut.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Új igazolásai vették hátára az Intert
VIDEÓ! Husszein Hardzsa szerzett vezetést az Internek, amely az utolsó pillanatokban a másik téli igazolás, Giampaolo Pazzini, illetve a másfél hónap után visszatért Wesley Sneijder góljával 3-0-ra győzött a sereghajtó Bari...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu