KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRISTIAN_CHIVU"
Hosszabbított az Inter védője 2012. július 9. 22:12 Cristian Chivu új szerződést írt alá az Internazionaléval, amelynek értelmében 2015-ig erősíti a milánói együttest. A hír nem számít meglepetésnek, hiszen ügynöke már június közepén úgy nyilatkozott, rövidesen megköttetik a megállapodás. A 31 éves bekk 2007-ben érkezett a Romától, eddig 105 bajnokin lépett pályára a Nerazzurriknál, akikkel két évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert. A román válogatottságot tavaly mondta le, 75 meccsen szerepelt a nemzeti csapatban.
 
Az Inter Európa-ligát akar nyerni 2012. július 8. 22:15 Cristian Chivu nem becsüli le az Európa-ligát, és feltett szándéka, hogy megnyerje az Internazionaléval a következő kiírást.
 
Inter-védőért verseng a City és a Pool 2011. november 1. 12:20 Érdekes hírről számolt be az angol sajtó: két angol sztárcsapat is szeretné leigazolni Cristian Chivut, az Internazionale Bajnokok Ligája-győztes védőjét. Az üzletet már januárban megköthetik a milánói klubbal, mivel a 31 éves román labdarúgó szerződése jövő nyáron lejár.
 
Chivu ütése négy meccset ért - videó 2011. február 4. 12:13 VIDEÓVAL!!! Menti a menthetetlen az Internazionale román védője, aki minden bizonnyal súlyos büntetést kap csütörtök esti gyalázatos cselekedetéért. Cristian Chivu bocsánatot kért mindenkitől, arra azonban nem tud magyarázatot adni, miért ütötte le hátulról a mit sem sejtő Marco Rossit a Bari-Internazionale bajnokin. A fegyelmi bizottság pénteken négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Chivut, miután kielemezte a televíziós felvételeket.
 
Inter: újabb védő jelentett sérültet 2010. november 18. 22:10 Megsérült a combhajlító-izma Cristian Chivunk a Románia-Olaszország mérkőzésen, az Inter orvosi csapata kéthetes pihenőt írt elő a futballistának.
 
Sneijder és Balotelli sincs a keretben 2010. március 23. 18:05 José Mourinho ismét kifelejtette a keretből Mario Balotellit, aki egy hétfői tévéműsorban elkövette azt a hibát, hogy elfogadta az ajándék Milan-mezt. Wesley Sneijder izomsérülés miatt hiányzik, a hasonló problémákkal küzdő Diego Milito viszont bekerült, akárcsak a két hónap kihagyás után, koponyatöréséből felgyógyuló Cristian Chivu. A fiatal Mattia Destrónak és Marko Arnautovicnak is bizalmat szavazott a portugál szakember.
 
Áprilisban térhet vissza az Inter védője 2010. március 4. 11:24 A március közepén esedékes utolsó koponya-CT eredményétől függ, de nagy valószínűséggel áprilisban már ismét pályára léphet Cristian Chivu, az Internazionale védője. Ezt a román klasszis ügynöke, Giovanni Becali jelentette ki.
 
Kiengedték a kórházból Chivut 2010. január 10. 19:33 Felesége, Adelina és a csapatorvos Franco Combi kíséretében hazaengedték a kórházból Cristian Chivut. Az Inter román válogatott védője a múlt hétvégén szenvedett koponyatörést a Chievo elleni idegenbeli mérkőzésen.
 
Stabilizálódott Cristian Chivu állapota 2010. január 7. 13:24 Stabilizálódott a koponyaműtéten átesett Cristian Chivu állapota, de egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára, ha egyáltalán. Az Internazionale honlapja szerint folyamatosan javul a román védő állapota, eszméleténél van, a reggeli teszt szerint az operáció tökéletesen sikerült.
 
Koponyatörést szenvedett Chivu 2010. január 6. 19:08 Koponyatörést szenvedett Cristian Chivu, az Internazionale román hátvédje a Chievo elleni bajnoki mérkőzésen. A játékost a kórházba szállítást követően azonnal megoperálták Veronában, és bár az operációt végző orvos bizakodó, José Mourinho már cseppet sem az.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu