Chelsea: Guardiolát 40 millió fontért!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 23. 15:21
Roman Abramovics 40 millió fontos megaajánlattal szeretné a Chelsea-hez csábítani a Barcelona jelenlegi edzőjét, Josep Guardiolát - írja a The Sun. Amennyiben az üzlet létrejönne, úgy Pep lenne a legjobban fizetett edző a világon.


 

Négy évre, nettó 40 millió fontot adna a Chelsea tulajdonosa Guardiolának, amennyiben az edző a Chelsea kedvéért otthagyná a Barcelonát.

Viszont a katalánok mestere a hírek szerint szinte biztosan hosszabbít egy évvel a Barcánál, ez pedig keresztülhúzhatja az orosz mágnás számításait. Pep szerződése az idény végén lejár, a gránátvörös-kékeknek tehát igyekezniük kell, ha meg akarják őt tartani.

Guardiola e pillanatban éves szinten 8 millió fontnyi eurót keres, ez emelkedne tízre Londonban. Csak összehasonlításképp: a nemrégiben menesztett André Villas-Boas mintegy 4,5 milliót keresett (volna) éves szinten. Igaz, a Portótól való kivásárlása további 13 milliót emésztett fel (és ehhez jön még a 9 milliós végkielégítés..).

Abramoviocs kilenc év alatt 2 milliárd fontot ölt a Chelsea-be, és amennyiben a 41 éves egykori védő elfogadja ajánlatát, úgy az orosz 150 millió fontnál jár majd, már ami a nyolc menedzser összes bérét illeti (AVB mellett Claudio Ranieri, José Mourinho, Avram Grant, Luis Felipe Scolari, Guus Hiddink, valamint Carlo Ancelotti irányíthatta eddig a Kékeket).

A Chelsea a hét közepén 2-1-es vereséget szenvedett a Manchester City otthonában, szombaton 13.45-től a Tottenhamet fogadja. A londoniak jelenleg az ötödikek a Premier League-ben, s a negyediket látják vendégül a fővárosi derbin.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu