Brazil bukta: nem búsulnak az olaszok

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 11. 11:00
Az olaszok 2-0-ra kikaptak a brazil futballválogatottól kedd este, ezzel 31 mérkőzéses veretlenségi sorozatuk véget ért. A vereség ellenére a Squadra Azzurra játékosai kudarcélményről egy szót sem ejtenek, ehelyett a második félidei produkciójukkal büszkélkednek. Gianluigi Buffon és Gianluca Zambrotta meg van győződve arról, ha újrajátszanák a meccset, egészen más végeredmény születne.


 

A londoni Emirates Stadionban rendezett felkészülési találkozón a brazil Elano és Robinho szabályos góljai ellenében csupán érvénytelen találatokkal rukkoltak elő az olaszok. Fabio Grosso esetében igencsak véleményes, hogy lesen volt vagy sem, Luca Toni kezezése viszont nem lehet vitaalap.          

„Meg akartuk mutatni, hogy remek formában vagyunk, a brazilok elleni csata arra alkalmas volt, hogy megtudjuk, hol is tartunk – állapította meg Gianluigi Buffon. – Kikaptunk, tény és való, ettől függetlenül nem panaszkodunk, a második félidei teljesítmény miatt van okunk bizakodni.”

„A végeredmény nem tükrözi a meccs képét, túlzó a különbség – tette hozzá a kapus. – Ha újrajátszanánk, teljesen más történne a pályán, aki látta, tudja, miről beszélek. A brazil válogatottól nem szégyen kikapni, úgy meg főleg nem, hogy végig partiban voltunk. Ha nem szúrjuk el az első játékrészt, győzelmi esélyeink lehettek volna.” 

Az olasz válogatott védelmének közepe többször is bizonytalankodott, a szélsőhátvédekre viszont nem érheti kritika, Fabio Grosso és Gianluca Zambrotta elől és hátul is hatékony volt.  

„Az első két-három támadásunk elárulta, hogy jó formában vagyunk, de aztán hirtelen megtört a lendületünk, ki tudja, miért – emlékezett vissza Zambrotta. – A szünet után aztán újra felpörögtünk, csakhogy ennek sajnos nem volt kézzelfogható eredménye. Ez a barátságos meccs számunkra nem volt tétnélküli, még akkor sem, ha a világbajnoki selejtezőkön kell csúcsformában lennünk.”

ELANO ÉS ROBINHO ÁLOMGÓLJA - KINEVETTÉK AZ OLASZOKAT!

$$fhvideo:76455$$

$$fhvideo:76454$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu