Bosingwa: Nem színleltem sérülést!

Létrehozva: 2011. november 18. 11:03
Tovább folytatódik a verbális háború José Bosingwa és a portugál szövetségi kapitány Paulo Bento között. Utóbbi szerint sérülést színlelt a szélsőhátvéd még februárban, az Argentína elleni barátságos mérkőzés előtt, hogy ne kelljen eleget tennie válogatottbeli kötelezettségeinek. A Chelsea-bekk tagad.


A szakember kihagyta a játékost a bosnyákok elleni Eb-pótselejtezős keretből, arra hivatkozva, hogy nincs megelégedve a hozzáállásával. Erre a játékos lemondta a válogatottságot - legalábbis addig, amíg a Bento-éra tart, s alkalmatlannak minősítette a kapitányt.

A vita kezd elmérgesedni, hiszen Bento legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, szó sem lehet arról, hogy Bosingwát kivigye az Eb-re, különösen azok után, hogy egy alkalommal sérülést színlelt, még februárban, az argentinok elleni meccs előtt.

Hallgassuk meg Bosingwa verzióját:

"Február kilencedikén a szövetség is megerősítette hivatalos közleményében, hogy nem vagyok egészséges, ezért nem játszhatok. Ez az írás még mindig elérhető az interneten. Ugyanezen sérülés miatt február 19-éig nem edzettem a Chelseanél sem, és csak három napra rá térhettem vissza a pályára."

"Soha nem színleltem sérülést, engem nem így neveltek, ez nem illik bele az értékrendembe, ennek semmi köze a profi futballhoz. Hamisak a vádak, amiket felhozott, s nem csak személyemben sértenek, hanem mint profi futballistát állít velük pellengérre. Remélem, hogy visszavonja a kijelentését, ez lenne a méltányos velem szemben, és az orvosi stábbal szemben is, amely folyamatosan segíti a munkáját."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu