KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAULO_BENTO"
Hosszabbított a portugál kapitány 2012. május 3. 23:04 Meghosszabbították a szerződését csütörtökön Paulo Bentónak, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
 
Bosingwa: Nem színleltem sérülést! 2011. november 18. 11:03 Tovább folytatódik a verbális háború José Bosingwa és a portugál szövetségi kapitány Paulo Bento között. Utóbbi szerint sérülést színlelt a szélsőhátvéd még februárban, az Argentína elleni barátságos mérkőzés előtt, hogy ne kelljen eleget tennie válogatottbeli kötelezettségeinek. A Chelsea-bekk tagad.
 
„Carvalho előtt zárva az ajtó” 2011. szeptember 2. 13:17 Paulo Bento úgy nyilatkozott, többé nem számol Ricardo Carvalhóval a portugál válogatottnál. A szövetségi kapitány csak olyan játékosokra számít, akik büszkék arra, hogy a nemzeti együttesben szerepelhetnek.
 
Megvédte edzője a kifütyült Ronaldót 2011. június 7. 14:49 Paulo Bento szerint a portugál szurkolóknak nem szabadna kifütyülniük Cristiano Ronaldót, sokkal inkább díjazniuk kellene mindazt, amit az aranylabdás klasszis a válogatottért tesz. A szövetségi kapitány elmondta, csak hálával tartozik a Real Madrid támadójának.
 
Ronaldo visszatér a válogatottba 2010. október 1. 15:51 Cristiano Ronaldóval a soraiban igyekszik javítani a katasztrofális rajt után a portugál labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezők október eleji Dánia és Izland elleni összecsapásán. Az új szövetségi kapitány, Paulo Bento első keretében két újonc kap szerepet.
 
Lehullott a lepel a portugál kapitányról 2010. szeptember 20. 21:18 Paulo Bento lesz a portugál válogatott új szövetségi kapitánya - ezt szövetségi források erősítették meg a portugál sajtó képviselői előtt. A 41 éves tréner Carlos Queiroz helyét veszi át a luzitánoknál.
 
Lemondott a Sporting edzője 2009. november 6. 13:34 Lemondott posztjáról Paulo Bento, a Sporting Lisszabon vezetőedzője. Az egykori válogatott középpályás azok után döntött így, hogy együttese csak 1-1-es döntetlent ért el a lett Ventspils ellen hazai pályán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu