KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOSÉ BOSINGWA"
BL-győztesek a Trabzonsporban! 2013. július 28. 16:21 José Bosingwa követte Florent Maloudát a török Trabzonspor csapatához, ahol már át is esett az orvosi vizsgálaton a török klub közleménye szerint.
 
Kiesett, vigyorogva ment az öltözőbe 2013. április 29. 15:42 A Reading és a Queens Park Rangers a szezon legrosszabb mérkőzését játszotta vasárnap délután (0-0), amelynek végén stílszerűen mindkét csapat matematikailag is búcsúzott az angol élvonaltól. Eddig sem kedvelték José Bosingwát a QPR-hívek, de most betelt a pohár. A portugál jobbhátvéd mosolyogva távozott a pályáról az öltözőbe a lefújás után.
 
Bosingwa a QPR-é! 2012. augusztus 17. 10:44 Megvan a QPR nyolcadik igazolás, nem is akármilyen: egy kétszeres BL-győztes futballista! A Chelsea a nyár elején eresztette szélnek José Bosingwát, a csapat jobb-bekkjét, aki most megegyezett a londoniakkal - írja több angol forrás, köztük a Sky Sports és a Daily Telegraph.
 
Bosingwa: Nem színleltem sérülést! 2011. november 18. 11:03 Tovább folytatódik a verbális háború José Bosingwa és a portugál szövetségi kapitány Paulo Bento között. Utóbbi szerint sérülést színlelt a szélsőhátvéd még februárban, az Argentína elleni barátságos mérkőzés előtt, hogy ne kelljen eleget tennie válogatottbeli kötelezettségeinek. A Chelsea-bekk tagad.
 
Carvalho és Bosingwa néző lesz 2011. november 16. 19:11 Paulo Bento kizártnak tartja, hogy Ricardo Carvalho és José Bosingwa bekerüljön a nyári Európa-bajnoki keretbe.
 
Bosingwa lemondta a válogatottságot 2011. november 8. 13:41 José Bosingwa, a Chelsea jobbhátvédje addig nem hajlandó ismét magára ölteni a portugál labdarúgó-válogatott mezét, amíg Paulo Bento a szövetségi kapitány.
 
Bosingwa újabb esélyt kaphat 2011. október 30. 15:18 Mindenki a fedélzetre! Paulo Bento portugál szövetségi kapitány a lehető legjobb csapattal akar megmérkőzni a Bosznia elleni Eb-pótselejtezőn, ezért egy éves szünet után ismét meghívót küld a Chelsea-ben szereplő Jose Bosingwának.
 
Új szerződést kaphat a Chelsea védője 2011. október 2. 13:38 A Stamford Bridge-en nagyon elégedettek Jose Bosingwa teljesítményével, ezt mutatja, hogy a jövőben is számítanak a játékára.
 
Juve: Bosingwa és Krkic a célkeresztben 2011. február 23. 15:01 Itáliai lapértesülések szerint sztárigazolásokra készül idén nyáron a Juventus: a torinói klub a Chelsea-től és az FC Barcelonától igazolna labdarúgót.
 
Bayern-látogatás a Chelsea-nél 2010. november 15. 16:48 Egy ideje járja a hír, szélső védő után kutat Louis Van Gaal, ám egészen idáig nem lehetett konkrétumokról tudni a Bayern München terveiről.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu