Kiesett, vigyorogva ment az öltözőbe

Szerző: SHLétrehozva: 2013. április 29. 15:42
A Reading és a Queens Park Rangers a szezon legrosszabb mérkőzését játszotta vasárnap délután (0-0), amelynek végén stílszerűen mindkét csapat matematikailag is búcsúzott az angol élvonaltól. Eddig sem kedvelték José Bosingwát a QPR-hívek, de most betelt a pohár. A portugál jobbhátvéd mosolyogva távozott a pályáról az öltözőbe a lefújás után.


Joey Barton, a QPR középpályása - aki jelenleg a Marseille-ben futballozik kölcsönben - több öngólt is lőtt a közelmúltban Twitter-bejegyzéseivel, most azonban fején találta a szöget. Az legalábbis bizonyos, hogy friss beszólása hűen tükrözi a QPR-drukkerek véleményét.

"Nem hiszem el, hogy kiesett a QPR, és Bosingwa nevetgélve sétál le le a pályáról. Szégyenletes. Legyél már tökösebb, ember!"

Bosingwa soha sem volt könnyen kezelhető játékos, a kék-fehéreknél azonban már többször is rossz fát tett a tűzre, például azzal, hogy egy bajnokin nem volt hajlandó leülni a cserepadra, miközben 65 ezer fontot keres hetente.

Bár Harry Redknapp menedzser megvédte a portugált vasárnap ("csak egy Reading-játékos jó viccén nevetett"), általános vélemény Londonban, hogy ilyen zsoldosok nem kellenek a csapatba, főleg úgy, hogy a Championshipben harapni, rakkolni kell, és gyakori, hogy egy héten belül három mérkőzésen is helyt kell állni egy adott játékosnak.

A QPR LEGÉRTÉKESEBB FUTBALLISTÁI (BECSÜLT PIACI ÁR, TRANSFERMARKT.DE)
Christopher Samba 15 millió euró
Loic Rémy 10 millió euró
Adel Taarabt 10 millió euró
Stephane Mbia 10 millió euró
Esteban Granero 7.5 millió euró
Junior Hoilett 7 millió euró
Bobby Zamora 3.5 millió euró
Pak Dzsi-szung 3.5 millió euró
Jermaine Jenas 3.5 millió euró
Armand Traoré 3.5 millió euró
José Bosingwa 3 millió euró
Samba Diakité 3 millió euró
Robert Green 2 millió euró

A felsorolt sztárok többségén túladhat a QPR (akár áron alul is), hogy csökkentse az irdatlanul magas bérköltséget, és fiatal, ambíciózus játékosokkal töltse fel Championship-keretét.

Címkék: José Bosingwa
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu