Bombaüzletet kötött Rudolf klubja

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 30. 15:16
A Sporting közleményében megerősítette, hogy a Genoához igazol a portugál válogatott középpályás Miguel Veloso. A sztár már Olaszországban tartózkodik, péntek reggel landolt Milánó repülőterén, Malpensában. Velosót a Chelsea és a Bayern kivételével az összes sztárklubbal szóba hozták korábban, mégis egy erős olasz középcsapatot választott.


A Sporting kommünikéjéből az is kiderül, hogy a spanyol Alberto Zapater az ellenkező utat járja be, tehát tulajdonképpen elcserélték irányító-labdaszerző középpályásukat egy idősebbre és gazdagodnak hét és fél millió euróval.

Veloso még pénteken áteshet az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton és még pénteken aláírhatja új szerződését. A játékos egyébként úgy fogalmazott, "ez egy álomigazolás".

A Genoa nem aprózza el az átigazolásokat, 30 játékos érkezett és 28 távozott, ebben természetesen az utánpótlásjátékosok és a kölcsönből visszajött, lejárt kölcsönszerződésú futballisták is benne vannak. A portugál válogatott kapusa, Eduardo, a világbajnok csatár  Toni, Rudolf Gergely, vagy az argentin tehetség Zuculini is a piros-kékeket választotta. A mérleg másik serpenyőjében Zapatert, Floccarit, Suazót, Papasztatopuloszt és Ameliát találjuk, többek között.

Valamit tudnak a Genoa transzfergurui, 2008-ban összesen 13 millió eurót költöttek a Milito, Motta párosra, egy évre rá 35 millióért passzolták el a két sztárt az Internek. Tavaly nem volt sztárigazolásuk (hacsak Crespót nem vesszük annak), most van.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu