Bokasérülést szenvedett a kiállított

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 12. 22:04
Triplán is megszenvedte az Újpest elleni labdarúgó Magyar Kupa-találkozót Pintér Ádám, a kék-fehérek védője.


Pintér a találkozó 25. percében tizenegyest érően szabálytalankodott, vétkét piros lappal díjazta a játékvezető. (Azóta már megszületett az MLSZ fegyelmi bizottságának döntése is, amelynek értelmében egy kupamérkőzést kihagyni kényszerül a védő.)

A jogosan megítélt büntetőt Kabát Péter értékesítette, így gólelőnyhöz is jutott emberelőnybe kerülő újpesti csapat. Pintér így már csak szemlélője lehetett, ahogy a kék-fehérek végül hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtek a negyeddöntő első összecsapásán.

A védő azonban nem úszta meg a kiállítással – illetve az azért járó eltiltással –, valamint csapata vereségével: csütörtökön az ultrahangos-vizsgálatot követően az is kiderült, hogy bizonytalan ideig kényszerpihenő vár rá.

Pintérnek ugyanis szabálytalankodása közben aláfordult a bokája, a vizsgálat pedig részleges szakadást mutatott ki. A sérült testrésze bedagadt, számolt be róla a kék-fehérek internetes oldala, Pintér lábra sem tudott állni, egyik bokaszalagja részlegesen elszakadt, a másik megnyúlt. Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza társai közé.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu