Bojan Krkic: Nagyon hiányzik a Barca

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 6. 12:59
Vágyakozva tekint vissza a barcelonai évekre Bojan Krkic, aki a nyáron került a Romához, és a hétvégén várhatóan bemutatkozik a Serie A-ban.


A 21 esztendős támadó a katalánok ifjúsági akadémiájának neveltje, és bár több mint száz alkalommal lépett pályára, nem tudta tartósan megvetni a lábát az első csapatban. 

Ezek után került a Serie A-ba, ahol szeptember 11-én a Cagliari elleni bajnoki nyitányon bizonyíthat először volt csapatának, hogy igenis megvan benne a tehetség és a lehetőség.

„Minden a klubot övező dolog hiányzik, így a csapattársaim, a barátaim és mindenki, aki törődik a Barcelonával – kezdte Krkic a Catalunya Radiónak. – Szeretem mindazt, ami itt található, és örökre ez a nosztalgia él majd bennem. Ez persze egyáltalán nem baj."

A futballista kifejtette véleményét azokról a hangokról, miszerint előbb-utóbb véget ér a Barca uralkodása: „Jelenleg nincs csapat, amely versenyezhetne vele. Mindig a spanyol bajnokságra, a Bajnokok Ligájára és a többi kisebb-nagyobb trófeára pályáznak."

„Az együttes öltözőjében látható játékosok egyedülállóak. Számos saját nevelés van köztük, de a többiek is szívüket-lelküket odaadják a klubért. A jelenlegi uralkodás nagyban ennek az elszántságnak tudható be" – zárta mondandóját Bojan Krkic.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu