Bodor nélkül indult az élet-halál harc

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 19. 23:28
Bodor Boldizsár csapata, a holland élvonalbeli Roda Kerkrade idegenbeli 1-1-es döntetlennel kezdte harcát a bentmaradásért folytatódott osztályozóban, annak is a második körében Dordrechtben kedd este.


A magyar válogatott futballista eltiltása miatt nem lehetett csapata segítségére, amely a meccs nagy részében alárendelt szerepet játszott a házigazdák ellen. Számtalan helyzetet hagyott ki a másodosztály nyolcadik helyezettje, és ezért meg is kapta büntetését. Pah Modou Kah révén egy szöglet után vezetést szereztek a sárga-feketék. A sors aztán mégis igazságot szolgáltatott, három perccel a vége előtt Moussa Kalisse egyenlített.

A selejtezőkör négy párharcának győztese jut a két döntőbe, ott dől el, melyik két együttes csatlakozik a 2009-10-es mezőnyhöz.

Bodor április végén három mérkőzésre kapott eltiltást (plusz egy meccsre felfüggesztve). Ezt a keddi találkozóval letöltötte, így a Limburg Stadionban már pályára léphet pénteken az újabb Dordrecht elleni megméretésen. A labdarúgó szerződése egyébként június végén lejár, valószínűleg távozik a klubtól.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu