Berbatov: Ferguson megölt volna minket!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 20. 09:57
Dimitar Berbatov megmentette csapatát Sir Alex Ferguson mindent elsöprő haragjától. Mindezt a az ősi rivális Liverpool ellen mesterhármast jegyző bolgár csatár ismerte el a lefújást követően. A futballista szerint megölte volna őket a menedzser, mert 2-0 után hagyták talpra állni az ellenfelet. Szerencséjükre azonban végül 3-2-re behúzták a hazai rangadót.


"Kettő-nullás vezetésünk után majdnem kiengedtük a kezünkből a meccset - emlékezett vissza Berba. - Tudtuk, ha ezek után nem nyerünk, nekünk végünk. Mert Ferguson megölt volna minket!"

A 83. percben azonban bent volt a harmadik, ezzel a 64 éves szakembert egy szívrohamtól kímélte meg az idén hat meccsén már a hetedik találatánál tartó bolgár sztár.  

"Varázslatos délután volt ez a számomra, hiszen az én góljaimmal vertük meg a riválist. Most mindenki boldog. Hazafelé mosolyogtam, mint egy vadalma, de a fiaimnak otthon már "csak" egy apuka vagyok. Holnap egy újabb nap, aztán meg egy újabb meccs."

"Azt hiszem ez volt életem legjobb teljesítménye a Manchester Unitedban, de nem akarok elszállni magamtól. Bízom abban, hogy még sokáig képes vagyok ebben a formában futballozni, sőt, ha lehet, még fejlődnék.  

Berbatov a 42. és a 83. percben fejjel volt eredményes, az 59. percben esett második gólja azonban sokáig emlékezetes marad mindkét szurkolótábor számára. Combbal fel, ollóval be a bal felsőbe...

"Nem láttam, hogy az ollózás után bement a labda a kapuba - folytatta Berba. - Csak azt hallottam, hogy szurkolóink ordítanak, nem volt nehéz kitalálni, mi is történt. Szép gól volt, de tulajdonképpen mindegy, hogyan ment be. A gól az gól."

Alex Fergusont szintén elvarázsolta játékosa teljesítménye.

"Teljesen váratlan találat volt a második, senki sem számított arra, hogy Dimitar így oldja meg - kezdte az "öreg". - Kevés ilyen próbálkozás vége lesz gól, de úgy látom, játékosom kezd hinni magában. A múlt idényben sokat kritizálták őt, ilyenek az emberek, de már az előszezonban láttam, idén sokra lesz hivatott. És még sok-sok gól van benne!"

A több mint 30 millió fontos "befektetés" kezd megtérülni? 

Roy Hodgson, a Liverpool részéről csak annyit tudott hozzáfűzni a történtekhez, hogy örül, mert csapata megmutatta, igenis van ereje, amiatt viszont szomorú, hogy mégis pont nélkül távoztak az Old Traffordról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Berbatov mesterhármasa a Pool végzete
VIDEÓK! Ritkán látható feltámadást követően 0-2-ről állt talpra a Liverpool a Manchester United vendégeként, de az ősi rangadó hőse, Dimitar Berbatov harmadszor is büntetett, ezzel az MU 3-2-re legyőzte ellenfelét a Premier...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu