KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIMITAR BERBATOV"
Falcao sem csinálhatta volna szebben 2014. július 21. 13:24 Radamel Falcaót és James Rodríguezt nem láthatták a kolumbiai nézők, de Dimitar Berbatovot igen, hamisítatlan álomgóllal döntött a bolgár magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka egy barranquillai barátságos meccsen. Falcao sérüléséből lábadozik, James pedig a hírek szerint a Real Madridhoz tart, nyolcvan millió eurót fizethetnek érte. Nézd meg a találatot az alábbi videón!
 
Hivatalos: Berbatov a Falcao-utód 2014. január 31. 22:32 Hivatalos, hogy Dimitar Berbatov lép a súlyos térdsérülést szenvedett Radamel Falcao helyére a Monacónál. A kölcsönüzlet értelmében a nyárig maradhat a hercegségieknél, a 15-es mezt kapja - tudatta az ASM honlapja.
 
Messi: Berbatov dehogy jön a Barcába 2013. november 21. 21:08 A napokban pályafutása harmadik Arany Cipőjét nyerő Lionel Messi, a Barcelona négyszerese aranylabdás világsztárja is véleményt mondott azokról a pletykákról, miszerint a bolgár Dimitar Berbatov a Fulham együtteséből a jelenlegi krízishelyzetben esetleg a katalán csapathoz igazolna. Szerinte erre semmi esély nincs.
 
Berbatov-ügy: teljes a káosz 2012. augusztus 29. 18:12
 
Berbatov: Elhagyom a Unitedet 2012. május 21. 15:16 Dimitar Berbatov már beletörődött, hogy nincs helye a Manchester Unitedben, és a nyáron odébáll.
 
Berbatov eligazolhat az MU-tól 2012. március 15. 13:49 Az idény végeztével távozhat a Manchester Unitedtől Dimitar Berbatov, az angol bajnok bolgár labdarúgója.
 
Berbatov visszatérne a válogatottba 2012. február 8. 15:20 Amennyiben az új szövetségi kapitánytól meghívót kap, szívesen pályára lépne ismét a bolgár labdarúgó-válogatottban Dimitar Berbatov, a Manchester United támadója. A novemberben kinevezett Ljuboszlav Penev azt mondta: boldog lenne, ha Berbatov visszatérne a csapatba, s még ezen a héten egyeztet vele erről a lehetőségről. Az MU csatára 2010-ben mondta le a válogatottságot, mondván: a nemzeti csapatban való szereplés túl sok stresszel jár, és egyébként is több időt szeretne tölteni a családjával. A 31 éves játékos 1999-ben mutatkozott be a bolgár együttesben, s 77 fellépésén hazai rekordot jelentő 48 gólt szerzett.
 
Bayern-ajánlat Berbatovért 2012. január 17. 15:45 Angol sajtóhírek szerint nyolcmillió fontos ajánlatot tehet a német rekordbajnok Bayern München a Manchester United bolgár ászáért, Dimitar Berbatovért.
 
Ferguson: Folytassa, Berbatov! 2011. november 18. 16:15 Miközben az Anzsitól a Tottenhamen, a Galatasarayon át a PSG-ig cikkeztek a lapok, mint Dimitar Berbatov lehetséges új csapata, Sir Alex Ferguson pénteken 1999-cel példálózva megerősítette, számol Anglia alig-alig játszó társgólkirályával.
 
Dzsudzsi csapattársa lesz Berbatov? 2011. november 17. 09:44 Angol lapértesülés szerint nem elképzelhetetlen, hogy Dimitar Berbatov az Anzsinál kössön ki a télen. Az ügynöke már tűkön ül, hogy a Mahacskala konkrét ajánlatot tegyen a Manchester United támadójáért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu