Messi: Berbatov dehogy jön a Barcába

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 21. 21:08
A napokban pályafutása harmadik Arany Cipőjét nyerő Lionel Messi, a Barcelona négyszerese aranylabdás világsztárja is véleményt mondott azokról a pletykákról, miszerint a bolgár Dimitar Berbatov a Fulham együtteséből a jelenlegi krízishelyzetben esetleg a katalán csapathoz igazolna. Szerinte erre semmi esély nincs.


 

A pletykák, miszerint Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzője csatárt keres, akkor erősödtek fel, amikor Lionel Messi combsérülés miatt januárig kiesett a csapatból. Ekkor merült fel, hogy a katalán klub esetleg kihúzná a kritikus időt Dimitar Berbatovval, a Fulham bolgár támadójával.

"Nem hallottam olyan pletykákat, amelyek arról szóltak volna, hogy Berbatov a Barcelonához igazolna - nyilatkozta Messi a TV7-nek. - Persze jó játékos, ez tény, és van már nagy klubnál szerzett tapasztalata is. Nem az én dolgom, hogy beleavatkozzam a klub átigazolásaiba, de úgy vélem, semmi esélye sincs annak, hogy Berbatov a Barcelona csapatában játsszon."

Sokkal többet emlegetnek a Barcával kapcsolatban két másik támadót, Óscar Cardozót (Benfica) és Sergio Agüerót (Manchester City), sőt, a hírek szerint utóbbi leigazolásáért maga Messi lobbizik a vezetőségnél, mert az argentin válogatottban remekül tud vele együtt játszani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi az Aranycipővel - fotó
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin támadója szerdán átvette a legeredményesebb Európában játszó futballistának járó Aranycipőt....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu