Ferguson: Folytassa, Berbatov!

Létrehozva: 2011. november 18. 16:15
Miközben az Anzsitól a Tottenhamen, a Galatasarayon át a PSG-ig cikkeztek a lapok, mint Dimitar Berbatov lehetséges új csapata, Sir Alex Ferguson pénteken 1999-cel példálózva megerősítette, számol Anglia alig-alig játszó társgólkirályával.


A 31 millió fontos igazolás tavaly télen veszítette el helyét a Manchester United kezdőjében Javier Hernández remeklésével, az új szezonban pedig lassan a Ligakupa marad számára, miután a kölcsönből visszatért tini, Danny Welbeck is elé került a rangsorban a kirobbanthatatlan Wayne Rooney mellett.

Ezek után mi máson csámcsogna média, mint hogy januárban a Vörös Ördögök kiteszik a kegyvesztett bolgár szűrét, de a menedzser alaposan átírta a várakozásokat, mondván aktiválni szeretné játékosa szerződésében lévő 'egy éves hosszabbítási' passzust.

„Számolok Dimitarral – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján a 69 éves Ferguson. – Én is olvastam egy s mást róla, de nincs okom útjára engedni őt. Egy fantasztikus futballista, és eddigi teljesítményét még egy évre szóló szerződéssel jutalmazzuk meg."

„Nem volt szerencsés, mert Javier Hernández váratlanul jól teljesített az elmúlt egy évben, de Berbatov a mai napig faktor a csapatban, rendben dolgozik az edzésen, soha nem panaszkodik. Igazi profi, örülünk, hogy közöttünk lehet" – dicsérgetett tovább Fergie.

„A mai modern fociban szükség van jópár csatárra, ha visszanéznek az 1999-es csapatra, négy klasszis játszott elöl, mindannyian kivették a részüket a sikerből, pontosan ez történik manapság" – indokolta döntését a skót szaktekintély.

Tehát, folytassa, Berbatov!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu