Belgiumban köthet ki Takács Zoltán

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 19. 08:22
Belgiumban folytathatja pályafutását Takács Zoltán, a korábban a válogatottban is megfordult labdarúgó. A Debrecen futballistáját a bajnokságban hetedik helyen álló Cercle Bruges együttese teszteli, és amennyiben megfelel, akkor szerződést is kap. Takács mellett egy bosnyák középhátvéd is próbajátékon tartózkodik Bruges-ben.


Takács Zoltán az alapemberek közé számított a bajnokság felénél élen álló Debrecenben, és teljesítménye könnyen lehet, hogy külföldi szerződést hoz számára: a magyar labdarúgó ugyanis a Cercle Bruges-nél van próbajátékon.

A 25 éves balhátvéd – aki a védelem közepén és a középpálya bal oldalán is használható – a DVSC-ben 14 mérkőzésen kapott lehetőséget az őszi szezon folyamán.

A korábbi Honvéd-futballista mellett egy másik védő is megpróbálja meggyőzni a vezetőket, a bosnyák Aleksandar Korosic is a csapattal készül. A 21 éves futballista a védelem közepén bevethető.

Korábban a jelenleg a REAC-ot erősítő Torma Gábor is megfordult a Cercle Bruges-ben, pontosabban itt lett belőle ismert, válogatott játékos. A 32 éves támadó 1994 és 1997 között 74 élvonalbeli bajnokin 27 gólt szerzett a belga klub színeiben.

A Cercle jelenleg a hetedik helyen áll a belga pontvadászatban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu