KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TAKÁCS ZOLTÁN"
Válogatott hátvédet igazolt az Újpest 2009. július 4. 16:40 Tóth Norbert, Végh Zoltán és Mladen Lambulics után újabb játékossal erősítette meg keretét a tavalyi bajnokságot ezüstérmesként záró Újpest labdarúgócsapata. A lilák hároméves szerződést kötöttek a korábban a válogatottban is megfordult Takács Zoltánnal. Minderről a negyedik kerületi klub hivatalos honlapja számolt be.
 
Takács: élvonalból a harmadik osztályba 2009. január 6. 12:14 Olaszországban folytatja pályafutását Takács Zoltán. Az NB I-ben listavezető Debrecen védője a harmadik vonalban szereplő SPAL 1907-hez igazolt. A hajdúsági együttes honlapja szerint a rutinos játékos két és fél évre szóló szerződést kötött a Magyarországon jól ismert Aldo Dolcetti által irányított csapattal.
 
Takácsot szerződtethetik a belgák 2008. december 22. 10:27 Elégedettek voltak Takács Zoltánnal a belga élvonalban szereplő Cercle Bruges labdarúgócsapatának vezetői - erről a DVSC hivatalos honlapja adott hírt.
 
Belgiumban köthet ki Takács Zoltán 2008. december 19. 08:22 Belgiumban folytathatja pályafutását Takács Zoltán, a korábban a válogatottban is megfordult labdarúgó. A Debrecen futballistáját a bajnokságban hetedik helyen álló Cercle Bruges együttese teszteli, és amennyiben megfelel, akkor szerződést is kap. Takács mellett egy bosnyák középhátvéd is próbajátékon tartózkodik Bruges-ben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu