Beckham: Henry nem csaló!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 20. 10:29
Videóval! Játékostársai sem hagyták szó nélkül Thierry Henry „bűnét". A Juventus világbajnok hátvédje, Fabio Cannavaro szerint a francia csatárnak nem kellett volna ünnepeltetnie magát kezezését követően, míg David Beckham inkább védeni próbálta a Barcelona támadóját. Az angol válogatott klasszis szerint barátja nem csaló.


A történet egyszerű. A világbajnoki részvételről döntő pótselejtezőt eldöntő gólt megelőzően Thierry Henry, a franciák rutinos csatára kézzel tette maga elé a labdát, amit a bíró nem vett észre. Az írek újrajátszást követelnek, míg az érintett bocsánatot kért. 

A szinte világméretűvé váló botrány kapcsán a külföldi sajtó természetesen megkérdezte az európai labdarúgás néhány prominens képviselőjét is. A Juventus világbajnok hátvédje, Fabio Cannavaro klubja televíziós csatornájának, míg David Beckham a goal.com-nak és a Telegraphnak nyilatkozott. Előbbi kritizálja, utóbbi védi a gallok csapatkapitányát.

„Nagyon sajnálom Trapattonit. Valami nem stimmel azzal, amit fair playnek hívnak. A gól után jobban tette volna, ha nem ünnepel, nyugodtnak kellett volna maradnia. Azt hiszem, nagyon szerencsések a franciák, hogy találtak egy ilyen ellenfelet. De a mérkőzést meg kellett volna állítani..." - mondta Cannavaro. 

„Ismerem őt, mint játékost és mint személyt is. Thierry remek futballista és remek ember. Elegem van azokból az újságcímekből, amik a napokban megjelentek. Henry nem csaló!" - nyilatkozta a Telegraphnak Becks, aki hozzátette, mindig a jáétkvezetőnek van igaza.

BECKHAM  GOAL.COM-NAK ADOTT INTERJÚJA:

 
 
DÖNTÖTT A FIFA:
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntésének értelmében nem játsszák újra a francia-ír világbajnoki-pótselejtező visszavágóját, miután az illetékesek elutasították a szigetországiak óvását. Mint ismert, a hazaiak egyenlítőgólját szabálytalanság előzte meg, ám a játékvezető továbbengedte a játékot, így Raymond Domenech együttese utazhat Dél-Afrikába.
„Nincs lehetőség az újrajátszásra. Hatalmas káoszt okozna, ha így döntöttünk volna. A FIFA szabályai egyértelműek. Márpedig ezek alapján a játékvezető döntése számít véglegesnek a hasonló esetek során. Ilyen alapon nem lehet megismételtetni a mérkőzést" - nyilatkozta a BBC-nek a nemzetközi szövetség szóvivője.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu