Beckham a Milan UEFA-kupa-keretében

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 2. 09:10
Pont került az ügy végére. Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan együttese benevezte a tavaszi UEFA-kupa-keretébe David Beckhamet. A dolog pikantériája csupán az, hogy a kiváló játékos kölcsönszerződése március végén lejár, akkor vissza kell térnie klubcsapatához, a Los Angeles Galaxyhoz. Vajon hány mérkőzésen segítheti az angol szupersztár a milánóiakat?


Nagyszerű formában futballozik az elmúlt egy hónapban David Beckham, akit egy rövid időre vett kölcsön a Milan együttese a Los Angeles Galaxytól. Az angol válogatott középpályás hamar beilleszkedett új csapatába, és hétről-hétre bizonyít az olasz élvonalban.

Hogy mást ne említsünk, a kiváló szélső két gólt már szerzett a milánóiak mezében, és vasárnap este, a Serie A 22. fordulójának rangadóján két gólpasszal járult hozzá csapata sima győzelméhez a Lazio otthonában.

 


Nem meglepő tehát, hogy Beckhamet hosszabb távon is el tudná képzelni a vezetőség és Carlo Ancelotti vezetőedző is piros-feketében. A bajnoki tabella második helyére a hétvégén fellépő klub meg is tette az első nagyobb lépést abban az ügyben, hogy kifejezze, mennyire szeretné a középpályást soraiban tudni.

Benevezte a középpályást a csapat UEFA-kupa-keretébe, ami azért tűnhet első hallásra butaságnak, mert napjaink egyik legismertebb futballistájának a jelenleg érvényben lévő „forgatókönyv” szerint vissza kellene térnie az Egyesült Államokba az ottani bajnokság kezdetére.

Ezek szerint a milánói klub reménykedik abban, hogy hosszabb ideig is megtarthatják a középpályást. Ezt azonban nem erősítette meg Ancelotti, aki csupán egyetlen mondattal kommentálta a hírt:

„Azért neveztük be David Beckhamet a sorozatra, mert nagyszerűen játszott az elmúlt időszakban” – nyilatkozta röviden a tréner.

Egy dolog mindenesetre biztos: a Milan a legjobb 32 között a Werder Bremennel találkozik. Ezt a két meccset február 18-án és 26-án rendezik, így ezeken még biztosan szerephez juthat a kiváló angol középpályás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu