Barca-edzés 13 ezer ember előtt - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 5. 17:20
Tizenháromezer szurkoló előtt edzett csütörtök reggel a Barcelona futballcsapata a Miniestádiban. A katalánok a szerda esti, Osasuna ellen aratott 4-0-s kupasiker fáradalmait vezették le a zsúfolásig megtelt lelátók előtt. Messi, Fabregas, Xavi és az összes többi sztár is ott volt a nagy eseményen.


Ahogy az év ezen szakaszában megszokott, a Barcelona futballistái a szurkolók előtt tréningeztek, így a katalán család együtt ünnepelhetett. A kedvencek ráadásul egy 4-0-s kupasiker után valóban örvendhettek. Természetesen a két duplázó, Cesc Fabregas és Lionel Messi is ott volt a többiek között.

Egészen pontosan huszonnégyen mozogtak egyet csütörtök reggel, tizenkilencen az első csapatból, öten pedig a tarcsiból (Oier, Muniesa, Montoya, Sergi Roberto, illetve Cuenca). Csupán a hosszabb ideje és ideig sérült Ibrahim Afellay és David Villa hiányzott - Messi, Iniesta és Valdés a szerdai pihenő után tréningezett megint.

A játékosok hét a hét elleni meccsel is szórakoztatták az egybegyűlteket, tiszteletkört futottak, autogramokat osztogattak, fotózkodtak, labdákat rugdostak ki a tömegbe, mindenki legnagyobb boldogságára.

"Csodálatosan éreztem magam - nyilatkozta a Barca TV-nek a karácsonyi időszak óta először edzett Fabregas, aki a gárda első két gólját lőtte az Osasuna elleni nyolcaddöntő "odavágóján". - Minden percét élveztük a tréningnek."

Alexis Sánchez csereként szállt be a kupameccsbe: "Még sosem láttam ilyet, nagyon jó érzés volt ennyi ember előtt mozogni egy kicsit. Mindenkit feldob, ha ilyen sok szurkoló jól érzi magát az edzésünkön."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu