KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VIDEO"
Valószínűleg megvan az év gólja 2014. március 19. 17:28 Motaz Szalhanit mostantól csak így nevezik: Szíriai Ibra. A jordán Al-Vehdat szíriai légiósa az Al-Ramtha ellen mutatta be élete villanását a napokban! Ezt nem hagyhatod ki, tekintsd meg az alábbi videót!
 
Az utóbbi idők legeszetlenebb gólöröme! 2014. február 11. 13:15 Violani, az ötödosztályú Riolo Terme játékosa úgy megrészegült a góljától, hogy szétfejelte a kispad plexijét. A bíró a zsebéhez nyúlt a vandalizmust látva. Nézd meg videón!
 
Az elmúlt szezon 101 legszebb gólja 2013. június 14. 21:08 Az elmúlt szezon 101 legszebb gólja 10 percben. Ibráé akár az évtized találata is lehet, a videó vége felé jön két nagy Puskás-díj esélyes (Saber, Gobbi). A 101greatgoals összeállítása. Jó szórakozást!
 
Nekivágta a kerítésnek a kutyát, piros! 2013. június 11. 15:38 Nyakánál ragadt meg egy, a meccset megzavaró kutyát és át akarta hajítani a pályát a lelátótól elválasztó kerítésen a Bella Vista játékosa a San Juan elleni alsóbb osztályú meccsen Argentínában, Tucumánban. Az állat visszapattant a falról, és ismét a gyepen találta magát, úgy tűnt, nem esett nagyobb baja. Az ellenfél játékosai rátámadtak a szóbanforgó futballistára botrányos tett után, a bíró ki is állította José Jimenezt. Nézd meg videón!
 
A világ legnehezebb szöglete - videó 2013. március 7. 17:08 Egy hatalmas pocsolya közepéből, a háttérben a szippantóskocsival rúgtak szögletet egy kazahsztáni futballmeccsen. A vicces videó már terjed a közösségi videómegosztó-oldalakon. A bíró egy centivel sem engedte arrébb helyezni a labdát, ragaszkodott a szabályokhoz, de végül két játékos összehozta: sikerült beadni a labdát! Videó!
 
Egy görög U13-as csapat a jövő Barcája 2013. január 8. 12:51 A Barca és a spanyol labdarúgó-válogatott rövidpasszos türelemjátéka ihlethette az AO Jannina U13-as csapatának az év végén lőtt, kivételes gólját, amellyel nem csak Görögországban szereztek maguknak hírnevet az ifjoncok. Mind a 11 játékos labdába ért a gól előtt! Ha 13 évesen így passzolnak, mi lesz 10 év múlva?
 
Őszi álomtermés gólokból - top 40! 2012. október 10. 15:02 VIDEÓVÁLOGATÁS! Olybá tűnik, hogy élesbe fordult a verseny az év legszebb találatáért járó Puskás-díjért, minden képzeletünket felülmúlta eddig a futballősz, az utóbbi hetekben nem csak szép gólokkal, hanem egyenesen álomgólokkal kényeztettek el minket a gólvadászok. A Santos tinicsillaga, Neymar, és a Hulk-utód Jackson Martínez két találattal is felkerült 40-es listánkra, hihetetlen, de két kapus is megcsinálta a bravúrt! Nézd végig, csemegézz, vagy csak mentsd le a linket ínségesebb időkre!
 
Ilyen nincs: kézzel ütött öngólt a védő! 2012. szeptember 21. 16:04 Tommy Smith az Ipswich balhátvédje a Wolverhampton elleni keddi, hazai másodosztályú meccsen törte meg a gólcsendet a hajrához közeledve, méghozzá nem akárhogy: kézzel ütött öngóllal! Lest akart reklamálni, és beütötte? Sanszos. Az év végi bakiparádéban ott lesz.
 
Kiállították Cavani tesóját, mert... 2012. március 31. 10:54 Edinson Cavani testvérét, Gullyt azért állította ki a játékvezető, mert szájon törölte saját csapattársát egy szöglet miatt. A társak azonnal közbeléptek, de a bíró úgy vélte, ez több volt, mint sportszerűtlen. Azonnal kiállította a 33 éves uruguayit. A Pelotas ki is kapott 2-1-re a Caixastól a brazil bajnokságban.
 
Balotelli újra az Internél! - videó 2012. március 28. 09:47 Mario Balotelli egyszer csak feltűnt. Éppen a Claudio Ranieri helyére frissen kinevezett Andrea Stramaccioni tartott sajtótájékoztatót, amikor a Manchester City jelenlegi, az Inter egykori bajkeverője feltűnt - ezúttal azonban szó sem volt rosszalkodásról, az olasz válogatott csatára csupán a milánói kék-feketék elöljáróit jött üdvözölni. A klub U19-es együttesével korosztályos BL-t nyert új tréner láthatóan nem tudott mit kezdeni a hirtelen kialakult helyzettel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu