Balotelli: Éljen, Benítez!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 9. 17:03
Mario Balotelli két dolgot szeretne nagyon: felejteni és végre játszani. Elfelejteni José Mourinhót és a kezdőcsapatban hétről-hétre pályára lépni az Internazionaléban. Az olasz U21-es válogatott csatár ezért nem győzi dicsérni a nemrégiben kinevezett vezetőedzőt, Rafael Benítezt. A futballista tényleg nagyon örül a hispán érkeztének.


 

A 19 éves játékos önfejűsége, pimaszsága és lustasága miatt többször összeakaszkodott José Mourinhóval, ám mindez már a múlté. Benítez érkezésével tiszta lappal indul a „jómadár”, aki most már tud mosolyogni.

„Benítez? Korábban folyamatosan figyeltem a Liverpoolt és azt kell mondjam, tetszett, amit azzal a csapattal csinált - nyilatkozta a futballista. - Szerintem jól döntött a klub, amikor őt igazolta le, hiszen Benítez képes lehet arra, hogy továbbmenjen a Mourinho által megkezdett úton.”

Balotelli az öröm percei után kissé elkomorult, amikor a jövőjével kapcsolatban faggatta a sajtó. A támadó csak annyit mondott: „Az ügynökömmel kellene beszélni!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
40 millióért mehet Milánóba Mascherano!
Alighogy aláírt az Internazionaléhoz, máris munkához látott Rafa Benítez. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Liverpooltól távozó edző a Vörösök egyik legnagyobb értékét, Javier Mascheranót is magával vinné a...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli: irány Barcelona?
Olasz sajtóértesülés szerint Mario Balotelli, az Internazionale csatára jó eséllyel a Barcelonához szerződik a nyáron. Állítólag a Chelsea is erősen érdeklődik a balhés játékos iránt. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu