40 millióért mehet Milánóba Mascherano!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 9. 13:03
Alighogy aláírt az Internazionaléhoz, máris munkához látott Rafa Benítez. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Liverpooltól távozó edző a Vörösök egyik legnagyobb értékét, Javier Mascheranót is magával vinné a Nerazzurikhoz. Az eddigiekhez képest azonban jóval drágábban, 40 millió euróért.


Előzőleg még arról szóltak a hírek, hogy Mascherano 25 millióért, és Sulley Muntariért cserébe érkezhetne Milánóba. Most viszont már 40 millió eurót emleget a sajtó, a Pool ugyanis súlyos anyagi problémáinak részleges megoldását látja az üzletben.

Az argentin válogatott csapatkapitánya körüli érdeklődés miatt először egy új, 100 000 fontos heti fizetést biztosító kontraktust ajánlottak fel Mascheranónak a liverpooliak. Kérdés persze, hogy ő ezt elfogadja-e.

A 2012 nyaráig érvényes kontraktussal rendelkező középpályás úgy nyilatkozott: „Nem tudom mit hoz a jövőm, de az biztos, hogy nagyon szép emlékeket őrzök a Benítezzel együtt töltött liverpooli évekről” – mondta Mascherano, majd hozzátette: „Az én játékom megegyezik az ő elképzeléseivel.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Inter: Mascheranót is hozná Benítez
Kedden jelentik be hivatalosan, hogy Rafael Benítez lesz a BL-győztes Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője - ezt Massimo Moratti, a klub elnöke nyilatkozta hétfő délután újságírók előtt. Javier Mascherano lehet az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kezdődik a Benítez-éra a BL-győztesnél
"Okos, felkészült, a fontos meccseken sohasem hibázik. Ötször legyőzte Mourinhót!" - nyilatkozta a Corriere dello Sportnak Massimo Moratti az Inter következő edzőjéről, nem nehéz kitalálni, hogy Rafael Benítezről beszélt. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu