Balogh Béla spanyol légiós lesz

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 12. 17:40
Balogh Béla, a magyar bajnoki címvédő MTK Budapest labdarúgóklub középső hátvédje egy évig kölcsönben a Real Murciában bizonyíthat - közölte vezető hírben a spanyol klub hivatalos honlapja kedden délután.


A 23 éves védő igent mondott a Murciának, így a 2008-09-es idényben a spanyol második ligában (Segunda Division) teheti próbára tudását.

 

A kilencszeres magyar válogatott védő 2004-ben, 19 évesen került az MTK felnőttcsapatához, 84 mérkőzésen erősítette a kék-fehérek keretét.

 

2007 augusztus másodikán már belekóstolt a légióséletbe, méghozzá az Európa legerősebb másodosztályának tartott angol Championshipben, ahol a Colchester United kölcsönjátékosaként egy év alatt 17 meccsen jutott játékhoz.

 

A spanyol honlap azt is kiemeli, hogy Baloghnak a Bajnokok Ligája selejtezőinek második fordulójában az Eb-győztes spanyol csatár Daniel Güizával kellett farkasszemet néznie.

 

A Murcia az elmúlt szezonban harminc ponttal az utolsó helyen végzett a La Ligában, így kiesett, de nagyon megtetszett a piros-fehéreknek az élvonal légköre, így minden porcikájukkal azért fognak küzdeni, hogy 2009 őszétől újra a Priméra Divisionban vitézkedhessenek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu