KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "REAL MURCIA"
Mourinho csak a bírón rágódik - videó! 2010. november 11. 10:08 Nézd meg Mourinho kiállítását videón! Nem sokat foglalkozott az általa csak a szezon eddigi legfontosabb meccsének nevezett Murcia elleni 5-1-gyel José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a lefújás után, aki azt sem volt hajlandó elárulni, hogy miért száműzte a lelátóra a játékvezető. Azt viszont megtudhattuk, hány élvonalbeli találkozót vezetett a bíró és azon hány sárga, illetve piros lapot osztott ki.
 
Ötöt vágva ment tovább a Real Madrid 2010. november 10. 21:50 VIDEÓ! Az Alcorcón elleni tavalyi kínos búcsú után ezúttal nem hibázott a Real Madrid, az idegenbeli 0-0 után könnyed játékkal 5-1-re intézte el a Murciát és jutott a Király Kupa legjobb 16 csapata közé. Az első félidőben kispadra száműzött José Mourinho fiai Esteban Granero, Gonzalo Higuaín, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Xabi Alonso góljával vívták ki a győzelmet a harmadosztályú ellenféllel szemben.
 
Balogh Béla spanyol légiós lesz 2008. augusztus 12. 17:40 Balogh Béla, a magyar bajnoki címvédő MTK Budapest labdarúgóklub középső hátvédje egy évig kölcsönben a Real Murciában bizonyíthat - közölte vezető hírben a spanyol klub hivatalos honlapja kedden délután.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu