Mourinho csak a bírón rágódik - videó!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 11. 10:08
Nézd meg Mourinho kiállítását videón! Nem sokat foglalkozott az általa csak a szezon eddigi legfontosabb meccsének nevezett Murcia elleni 5-1-gyel José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a lefújás után, aki azt sem volt hajlandó elárulni, hogy miért száműzte a lelátóra a játékvezető. Azt viszont megtudhattuk, hány élvonalbeli találkozót vezetett a bíró és azon hány sárga, illetve piros lapot osztott ki.


„A lehető legjobb helyet kerestem és találtam meg, miután kiállítottak, de nem nekem, hanem a játékvezetőnek kell megmagyaráznia, miért küldtek el a kispadtól" – ecsetelte a történetet a királyiak továbbjutását követően a portugál tréner az Europa Pressnek.

„Nem az én hatásköröm munkájának minősítése, azt majd megteszik a felettesei, a személyes adatai és statisztikái mindenesetre elgondolkodtatóak. Kevesebb mint 50 meccses élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, de már több mint 250 sárgát és 14-15 pirosat osztott ki."

„Akárhogy számolom, ez több mint hat lap meccsenként. Jó példa a Zaragoza és a Mallorca összecsapása, amikor rekordot jelentő tíz sárga és két piros kártyát mutatott fel, ezzel el is döntötte a találkozó sorsát" – fakadt ki a szakember.

Mourinho azután akadt ki és kezdett magyarázni az oldalvonal mellől, hogy a 37. percben negyedik játékosa kapott sárgát. Reklamálását José Luis Paradas Romero bíró megunta és száműzte a kispadról
, a tréner nem ment messzire, közvetlenül a kispad jobb oldalán az első széken foglalt helyet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ötöt vágva ment tovább a Real Madrid
VIDEÓ! Az Alcorcón elleni tavalyi kínos búcsú után ezúttal nem hibázott a Real Madrid, az idegenbeli 0-0 után könnyed játékkal 5-1-re intézte el a Murciát és jutott a Király Kupa legjobb 16 csapata közé. Az első félidőben...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu