Ballack kikészült, s nem lesz válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 16. 12:38
Frissek még a lelki sebek, nem tisztulnak a gondolatok Michael Ballack fejében. A Chelsea 33 éves német válogatott futballistája gyermekkora óta ismerte a tragikusan elhunyt Robert Enkét - a középpályás a hivatalos verzió szerint a szerdai, Elefántcsontpart elleni barátságos meccset izomsérülés - a valóságban azonban minden bizonnyal lelki problémák miatt hagyhatja ki.


Képtelen a futballra koncentrálni a gyerekkori barátját vasárnap eltemető Ballack. A nagyszerű középpályás 97-szer volt karrierje során a nemzeti csapat tagja, ez a szám Elefántcsontpart ellen bizonyára nem növekszik majd.

A válogatott csapatkapitánya izomsérülés miatt kihagyta a Nationalelf hétfő délelőtti edzését, s úgy tűnik, csak a lelátóról szurkolhat a többieknek. Ez a hivatalos verzió, de könnyen lehet, valóban a megrázkódtatás okozta sokk bénítja a játékost. A helyi sajtó azért bízik abban, mégis pályára lép Ballack Gelsenkirchenben.

A németek a múlt szombatra tervezett Chile elleni felkészülési mérkőzést Robert Enke halála miatt lemondták. A család, a barátok és a szurkolók vasárnap délután búcsúztak a kiváló hálóőrtől.

FELKÉSZÜLÉSI LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS:
Németország-Elefántcsontpart
Gelsenkirchen, szerda, 20.45

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu