Balhé a Paks El-ellenfelénél

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 3. 18:56
Egy nappal a Paks elleni Európa-liga-párharc visszavágója előtt áll a bál a skót Heartsnál. A klub tulajdonosa, Vlagyimir Romanov tengelyt akasztott az újságírókkal azok után, hogy a Dundee Unitedtől elszenvedett bajnoki vereség után menesztette Jim Jefferies menedzsert, akit a portugál Paulo Sergio váltott a kispadon.


Számunkra még jól is elsülhet, hogy a Hearts mostanság nem a béke szigete. Az újságírók keményen kritizálták a tulajdonost amiatt, hogy már a 2. forduló után edzőt váltott. (Ebben nagy rutinja van, hiszen az elmúlt hat évben nyolc tréner fordult meg a csapat kispadján, közülük László Csaba volt a legsikeresebb...) Romanov aztán a tollforgatók ellen irányította a kiélesített fegyvert, nekik ment rendesen.

"Csak az idióták nem tesznek fel olyankor kérdéseket, és nem lesznek bizalmatlanok, ha egy csapat 15 bajnokijából csak egyet képes megnyerni. Most már értem, Skócia miért csak a 61. helyen áll a világranglistán, és még olyan gyenge futballnemzetek is megelőzik, mint Litvánia, Albánia vagy Gabon..." - fakadt ki a tulaj.

S akkor, hogy kifog, ha 1-1-ről induló El-párharcot a gárda csütörtök este elveszíti a Pakssal szemben...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu