Baktalórántházai pontszerzés Debrecenben

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 19:33
Élvezhetetlen első félidő után nagyobb sebességre kapcsoltak a debreceniek, de a céltudatosan futballozó vendégek megharcoltak az egy ponttért. A hazaiak még büntetőből sem tudtak betalálni.


Labdarúgó NB II, Keleti csoport:
DVSC-DEAC – BAKTALÓRÁNTHÁZA 0-0
Debrecen, 500 néző, vezette: Szöllősi (Vígh T., Agócs)
DVSC-DEAC: Verpecz – Nagy Z., Ludánszki, Szatmári, Fodor M. – Nagy R., Spitzmüller, Kardos (Varga J. 74.), Rezes (Korhut 78.) – Eterovic (Szilágyi P. 68.), Vinicius. Vezetőedző: Kondás Elemér
BAKTALÓRÁNTHÁZA: Sándor G. – Tolnai, Mező, Bodnár, Deák – Vágó (Doros 78.), Rákóczi, Márkus, Illés (Kozma A. 67.) – Kozma J. (Szilágyi K. 67.), Szabó R. Vezetőedző: Kovács János.
Kiállítva: Szilágyi K. (86.)
Sárga lap: Ludánszki (3.), Rákóczi (5.), Mező (32.), Tolnai (54.), Szabó R. (55.), Szatmári (57.), Szilágyi K. (70.), Doros (83.), Varga J. (83.), Szilágyi P. (90.)

 

Az első húsz perc – két korai sárga lapot leszámítva – eseménytelenül telt. A DVSC-DEAC nem tudott, a Baktalórántháza nem akart érdemlegeset alkotni. Vagyis a vendégek jobbára csak a védekezéssel törődtek, míg a hazaiak támadásaiban nem volt kellő átütőerő.

 

Egy perc alatt három debreceni szöglet, majd egy Nagy Róbert lövés jelezte, hogy komolyodik a „kis Loki” gólszerzési szándéka. Legalábbis így gondolták optimistán a szurkolók, mert a félidő végéig újfent nem történt semmi említésre méltó.

 

A második félidőben szinte egy kapura játszott a Debrecen. Számtalan gólhelyzetet alakítottak ki a piros-fehérek, de vagy ők hibáztak, vagy Sándor Gábor kapus védett parádésan. A hálóőr a hajrában tette fel teljesítményére a koronát azzal, hogy a 86. percben hárította Spitzmüller István tizenegyesét. A büntetőt egyébként – a lelátóról nézve – ajándékba kapták a hajdúságiak.

 

A szabolcsiak a végén elérték céljukat, hiszen hősiesen védekezve megőrizték kapujukat a góltól. A meccs krónikájához tartozik, hogy tizenegy sárga lapot mutatott fel a játékvezető. A tizenegyesnél szabálytalankodó Szilágyi Krisztiánnak ebből a színűből kettő is „dukált”, ami után a piros kártyát is megkapta.


EDZŐSZEMMEL:
Kondás Elemér: - Végig mi irányítottunk, de még tizenegyesből sem tudtunk gólt lőni. Kovács János: - Nagyon értékes pontot szereztünk. Kezd úgy összeállni a csapat, ahogyan azt várom.

 

 

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu