Bajnokin is megkezdődik a Csank-éra

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 10:35
Csank János, a ZTE FC labdarúgócsapatának (egyelőre) nyárig szerződést kötött újdonsült vezetőedzője hétfőn állt munkába Zalaegerszegen, s bajnokin rögtön egykori együttese, a fehérváiak ellen mutatkozik be a ZTE Aréna közönsége előtt az NB I 11. fordulójában.


"Öt forduló van hátra a bajnokság őszi szezonjából, s egyértelmű, a csapatnak feljebb kell kapaszkodni a tabellán - vágott a közepébe a mesteredző. - A feladat nagy kihívás, de bízom benne, hogy már a Fehérvár elleni találkozón is összeszedetten, fegyelmezetten játszik csapatom."

Az a gárda, amelyről nyílt titok, hogy nem éppen az egységéről volt híres az utóbbi időszakban. Öltözői intrikákról szóltak a hírek, illetve légiósok és a magyar játékosok közötti klikkesedés is felütötte fejét - persze, a nem hivatalos információk szerint.

Nos, ilyen viszonyok közt kell rendet tennie Csank Jánosnak, s ebben higgadságára, előrelátó képességére nagy szüksége lesz az elkövetkezenőkben.

Ahogy a szakvezető fogalmazott, labadrúgóival soha nem volt problémája:

"Mondhatni mindig játékospárti voltam, s ezt esetenként a klubvezetőktől meg is kaptam - folytatta gondolatmenetét mosolyogva az egykori szövetségi kapitány. - Tehát soha nem volt konfliktusom még a kikiáltott sztárokkal sem, mindig szót értettem velük."

Hogy most milyen körülmények fogadták, arról sem rejtette véka alá véleményét:

"Az biztos, hogy lelkiekben sem egy topon lévő együtteset vettem át. Nem akarok abba belemenni, ez miért van így, ezt kaptam, ebből kell felépítenem a társaságot. Szerdán a Ligakupa-találkozón már kaptam bizonyos képet a társaság egy részéről, s maradjunk annyiban, van akinek illendő lenne az elkövetkezendőkben jobb teljesítményt nyújtania."

Egy biztos, ahogy azt a labdarúgók közül a sporthírado.hu-nak a héten Marián Sluka is nyilatkozta, ők is tisztában vannak azzal, hogy nem nyerte el eddigi produkciójuk a közönség elismerését. Ugyanakkor azt is láthattuk a hét tréningjei alapján, hogy részükről Milan Davidovval az élen az edzéseken nagy a bizonyítási vágy a mostani szakmai stáb felé.

Mint ahogy azt is szembeötlő volt, több olyan futballista is akad, aki úgymond igazi edzésmenő, míg élesben már közel sem oyan meggyőző...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu