Bajai pontszerzés a Felcsút otthonában

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 13. 18:28
Értékes ponttal távozott az újonc Baja a Felcsút otthonából, a labdarúgó NB II nyugati csoportjának hatodik fordulójában. A lelkesen játszó vendégek ugyan hátrányba kerültek az első félidőben, ám a második játékrész derekán egyenlíteni tudtak és megérdemelt döntetlent értek el.


LABDARÚGÓ NB II, NYUGATI CSOPORT, 6. FORDULÓ:
FELCSÚT – BAJA 1-1 (1-0)
Felcsút, 300 néző. Vezette: Király (Erdős, Gyürüsi)
FELCSÚT: Farkas – Vadász (Székesi, 55.), Makrai, Krampler, Fejes, Gálos, Domján, Kocsis, Sándor (Halászi 55.), Móri, Bölcsföldi. Vezetőedző: Szijjártó István.
BAJA: Viliczai – Sztojanovics, Mitaf, Zsók, Rozsi, László (Késmárki 81.), Trucz, Papp (Hernády 63.), Lógó, Da Silva (Kohány 63.), Nagy. Vezetőedző: Goretics Gábor.
Gólszerzők: Móri (28.) ill. Nagy (72.)
Sárga lap: László (25.), Mitaf (80.)

 

A tabella harmadik helyén álló Felcsút és az idei szezonban ismét az NB II-ben szereplő Baja csapott össze a labdarúgó NB II nyugati csoportjában.

 

A vendégek számára idegenben eddig nem igazán ment a játék, ráadásul ezúttal jó erőkből álló ellenféllel álltak szemben.

 

A 300 néző előtt játszott találkozón a 28. percben pattanhattak fel a szurkolók helyükről, Móri megszerezte a vezetést a Felcsútnak. A találkozón azonban a hazaiak nem tudtak fölényt kialakítani és a második félidőben a lelkes bajaiak megérdemelten egyenítettek, Nagy talált a kapuba.

 

A hátralévő percekben már nem történt változás, az újonc fiatalok ponttal távozhattak az esélyesebbnek titulált Felcsút pályájáról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu