Az Örök városban maradna az argentin ász

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 11. 11:41
Ügynöke tájékoztatása szerint Nicolás Burdisso elfogadta az AS Roma ajánlatát, így a Farkasoknak már csak az átigazolási díjban kell megegyezni a BL-győztes Interrel, hogy végleg megszerezzék az argentin védő játékjogát.


„Sikerült mindenben megegyeznünk a római vezetőkkel, így azt gondolom, az Inter sem fog útjába állni a transzfernek – nyilatkozta a játékos ügynöke, Fernando Hidalgo a TeleRadioStereo-nak, majd hozzátette, a két klub közötti tárgyalások is előrehaladott stádiumban vannak.

Burdisso, aki jelenleg Dél-Afrikában készül az argentin válogatottal a világbajnokságra, a mögöttünk hagyott idényt már kölcsönben a Románál töltötte, és többször is nyíltan kifejezte abbéli szándékát, hogy maradni szeretne a fővárosi egyletnél, akikkel idén ezüstérmes lett a Serie A-ban.

„A jövő héten mindkét klubbal leülök tárgyalni, ezért konkrét információkkal csak az egyeztetések után szolgálhatok” – tette hozzá Hidalgo.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Benítez az Inter edzője!
BL-győztes klub kötött szerződést BL-győztes szakemberrel: immár hivatalos, hogy Rafael Benítez két évre, 2012. június 12-ig az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője. Jövő kedden délben mutatják be a fekete-kékeknél az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Aláírta szerződését Adriano
A keddi naptól hivatalosan is az AS Roma játékosa Adriano, miután Rosella Sensi elnökkel egyetemben ellátta szignójával új szerzősését a Villa Pacelliben....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu