Az Öreg Hölgy továbbra sem adja fel

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 13:53
Csütörtök este ismét vereséget szenvedett hazai pályán a Juventus a Palermo együttesétől. A szicíliaiak ezúttal 3-1-re győzték le a Zebrákat, akik újabb nullázásuknak köszönhetően négy forduló után a Serie A 15. helyén szerénykednek. A találkozót követően Luigi Del Neri, és az Öreg Hölgy legjobbjának bizonyuló Alessandro Del Piero is csalódottságának adott hangot.


 

Múlt hétvégén a Juve simán legyőzte az Udinese együttesét, így sokan, többek között Luigi Del Neri is azt hitte, végre sikerült megoldaniuk az előző szezon óta fennálló problémákat.

"Mindannyian tudjuk, hogy egy nagyon nehéz idény áll előttünk. Korábban azt hittem, hogy jó úton haladunk, de már látom, hogy elölről kell kezdenünk és még keményebben kell dolgoznunk. Az Udinese elleni sikernek magabiztosabbá kellett volna tennie minket, de sajnos nem így történt."

Alessandro Del Piero, az Öreg Hölgynek nemrég örök hűséget esküdött ikon sem volt elégedett az együttes produkciójával: "Csalódott vagyok a történtek miatt, de nem adhatjuk fel, keményen kell dolgoznunk. A korán bekapott gól megpecsételte a sorsunkat, ráadásul nem adtak meg nekünk egy egyértelmű tizenegyest."

Az újabb vereség után Vincenzo Iaquinta is fontosnak tartja, hogy a csapat játékosai ne veszítsék el a hitüket: "Rosszul kezdtük a mérkőzést, de összességében azért nem játszottunk gyengén - nyilatkozta a támadó a klub hivatalos honlapjának, majd hozzátette: "Nagyon fontos lesz számunkra a Cagliari elleni, hétvégi mérkőzés, hiszen ott ismét egyenesbe jöhetünk."

A következő fordulóban szüksége is lesz a sikerre a Zebráknak, hiszen október elején ahhoz az Interhez látogatnak, amely ismét vezeti az olasz pontvadászatot, s egyre jobb formába lendül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Juventusnak mindenki erős
A Juventus sima 3-1-es vereséget szenvedett a Palermótól hazai pályán a Serie A 4. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó előtt 19. vendégek már a második percben előnybe kerültek, tulajdonképpen rajt-cél győzelmet arattak a...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu