Az Inter magyarja a Fradiba igazolhat

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 13. 17:19
A tél egyik legnagyobb magyar érdekeltségű átigazolási szenzációja lehet, ha Filkor Attila az NB I-ben szereplő Ferencvároshoz igazol. A SportHirado.hu értesülései szerint ugyanis az olasz Internazionale magyar válogatott támadó középpályása hamarosan hazatér, hiszen a Sassuolónak kölcsönadott 21 éves, 6-szoros felnőttválogatott futballistával előrehaladott tárgyalásokat folytat a Berki Krisztián vezérigazgató vezette stáb.


Berki Krisztián szerdán még nem kívánt nyilatkozni az ügyben a SportHirado.hu-nak, a vezérigazgató azonban megígérte, a fejleményekről bővebbet csütörtökön tudhatunk meg.

Craig Short mindenesetre azt nyilatkozta, a téli átigazolási időszakban egy külföldön játszó védőt és egy középpályást is szeretne Magyarországra csábítani, ez utóbbi Filkor lehet. Érdekes, de a Budapesten született játékos még sohasem játszott itthon.

A labdarúgó 2006-ben szerződött az Internazionaléhoz, a Grossettónál és a Sassuolónál is szerepelt kölcsönben. Előbbinél 14 meccsen, utóbbinál eddig 6 mérkőzésen lépett pályára. Gólt sehol sem szerzett.

A magyar válogatottban 2007. február 7-én, a Lettország elleni mérkőzésen mutatkozott be, összesen hatszor húzhatta magára eddig a címeres mezt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu