Az angolok megérkeztek Dél-Afrikába

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 3. 23:51
VIDEÓ! Hihetetlen biztonsági készültség közepette, kommandósok gyűrűjében szállt le csütörtök délelőtt Johannesburgban az angol labdarúgó-válogatott. A 11 órát utazott küldöttséget gyorsan buszra pakolták, majd a szálláshelyükre szállították. A landolás után nem sokkal Fabio Capello mester már nyilatkozott, de Rio Ferdinandnak is volt néhány keresett szava a közelgő világbajnokságról.


A 23 fős angol nemzeti együttes a londoni Heathrowról indult útnak, hogy Johannesburgba érve mihamarabb elfoglalja szálláshelyét. A háromoroszlánosok hotelja a város észak-nyugati szegletében lévő Rustenburban van.

A repülőről elsőként Peter Crouch, majd David Beckham - sérülése ellenére ott van a többiekkel -, Gareth Barry, Frank Lampard és Steven Gerrard kecmergett le, Wayne Rooney az utolsók között kászálódott ki a vasszivarból. A pilóta „nyomta neki” rendesen, hiszen a szigetország fővárosából érkező repülő fél órával a hivatalos landolás előtt érkezett meg Dél-Afrikába.

NÉZD MEG AZ ANGOLOK ÉRKEZÉSÉT

„Remélem hatalmas siker lesz a vébé Dél-Afrika számára és a mi számunkra is. Mi mindent el fogunk követni azért, hogy megnyerjük a tornát - csattant fel a The Sunnak Don Capello a leszállást követően. - A játékosok nagyon izgatottak és abszolút készen állnak a megméretésre. Szurkolóink a legjobbak a világon, ezért úgy játszunk majd, hogy kiérdemeljük elismerésüket. Nagyok az elvárások, de ez a csapat kellőképpen egyben van. Jó végre itt lenni.”

A helyiek oltári bulival fogadták az angolokat a hotel előtt, a ramazuri után a csapatkapitány Rio Ferdinand is nyilatkozott az esélyekről, valamint természetesen a válogatottról. A Manchester United védője szintén az egységről beszélt.

„A felkészülési időszak több, mint unalmas, de azért volt mit tenni - kezdte a 78-szoros válogatott labdarúgó. - Játszottunk két kemény és jó meccset, amelyekből sokat tanultunk. A srácokkal sokat voltunk együtt, kellően összeszoktunk, ebben lehet majd az erőnk. Esélyesek? Brazília, Spanyolország, Argentína, Franciaország és persze az aktuális világbajnok Olaszország is odaérhet a végén. Már alig várjuk, hogy elkezdődjön a világbajnokság.” 

A seregszemlére mintegy 20 ezer angol fanatikust várnak, akik először június 12-én, az USA ellen fitogtathatják hangerejüket. Amúgy ez a két csapat hatvan éve nem találkozott egymással világbajnokságon - akkor az amerikaiak meglepetésre 1-0-ra nyertek. 18-án Algéria, 23-án Szlovénia következik.

Ez a keret a valaha volt legöregebb
A keret érdekessége, hogy a maga 28,7-es átlagéletkorával a legöregebb, amely valaha világbajnokságon Angliát képviselte. Korábban 28,4-gyel az 1954-es garnitúra tartotta a rekordot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Roo, így ünnepeld a gólod, yeah! -videó
Igazán kitett magáért a labdarúgó-világbajnokság egyik főszponzora, amikor Wayne Rooneyt szerződtette egyik mulatságos reklámjához. Az alaptéma természetesen a vébé, azon belül is a döntő. A videóban a Manchester United...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Eldőlt Fabio Capello sorsa...
Internazionale? Angol futballválogatott? Kérdések Fabio Capello jövőjét illetően, amelyek már nem kérdések többé. Szerda délután ugyanis hivatalosan is eldőlt, hogy a Milan, a Real Madrid, az AS Roma és a Juventus egykori...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Capello több mint meglepő vb-kerete
Fabio Capello kedden bejelentette azon 23 játékos nevét, akiket benevez a világbajnokságra. Az angol válogatott olasz szakvezetője bőven szolgált meglepetéssel: otthon hagyja Walcottot, Bentet és Dawsont is, miközben a közel sem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu