Angol válogatott kapus Törökországban

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 1. 19:47
A Premier League-ből igazolt kapust a tavaly ősszel a Bajnokok Ligája főtábláján is szerencsét próbált Bursaspor. A török klub ugyanis pénteken megszerezte Scott Carsont, a West Bromwich Albion játékosát, ráadásul a birminghamiek elveszítették Borja Valerót is.


A 25 éves játékos 2005 és 2008 között a Liverpool FC alkalmazottja volt, de nem váltotta be a reményeket. Kölcsönben szerepelt a Sheffield Wednesdayben, a Charltonban és az Aston Villában, három éve került a WBA-hoz.

Háromszor lépett pályára az angol válogatottban, ottani pályafutását döntőben befolyásolta, hogy a 2008-as Eb selejtezőjében a csapat bukását okozta a horvátok elleni borzalmas teljesítményével.

„Három hónapig dolgoztam együtt Scottal, semmilyen hibát nem találtam professzionalizmusában és elhivatottságában. Jó szolgálója volt a klubnak, minden jót kívánok a jövőjéhez” – mondta Roy Hodgson, a West Brom menedzsere.

Valero 2008-ban klubrekordot jelentő 4,7 millió fontért érkezett, de az elmúlt szezont már kölcsönben a Villarrealnál töltötte. Olyannyira jól ment neki a játék, hogy bekerült a spanyol válogatottba is, és végül teljesült vágya, hazatérhetett.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu