KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BURSASPOR"
Angol válogatott kapus Törökországban 2011. július 1. 19:47 A Premier League-ből igazolt kapust a tavaly ősszel a Bajnokok Ligája főtábláján is szerencsét próbált Bursaspor. A török klub ugyanis pénteken megszerezte Scott Carsont, a West Bromwich Albion játékosát, ráadásul a birminghamiek elveszítették Borja Valerót is.
 
Hosszabbított a török bajnok edzője 2011. március 29. 18:46 Három évvel megtoldotta szerződését a török bajnoki címvédő Bursaspor vezetőedzője, Ertugrul Saglam, aki így papíron 2015-ig maradhat az együttes élén.
 
Hazarendelték a török BL-hőst 2011. március 5. 19:00 Kútba esett a török labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének klubcseréje: a pénteki hírrel szemben Sercan Yildirim mégsem lett a Lokomotiv Moszkva játékosa. Az orosz klub ugyanis nem tudott megegyezni a Bursasporral.
 
Török BL-csillag a moszkvai Vasutasnál 2011. március 4. 17:07 Klubot cserélt a török labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége: Sercan Yildirim ugyanis 5,5 millió eurórért a Lokomotiv Moszkvához igazolt. A Hürriyet című napilap úgy tudja, a Bursa korábbi támadója évi 1,5 millió eurót keres majd.
 
Kié volt a BL-csoportkör legszebb gólja? 2010. december 11. 10:38 SZAVAZZ! A lehetséges nyolcaddöntős párosítások és a bukik esélylatolgatása után videók formájában tekintünk vissza a Bajnokok Ligája csoportkörére. A SportHirado.hu összeválogatta a hat forduló öt legszebb találatát, közülük keressük a legszebbet! Bekerült egy 30 méteres valenciai bomba, egy bődületes erejű lyoni rakéta, egy látványos Chelsea-kapáslövés, egy különleges Tottenham-gól és a Hapoel ollózás találata.
 
Az MU helyére vadászik a Valencia 2010. november 25. 10:25 A szerdai játéknap eredményei tét nélkülivé tették az utolsó kör mérkőzéseit a C csoportban, de a Valencia CF vezetőedzője azért talált motivációt fiai számára, azt szeretné, ha nyernének az Old Traffordon. Ezzel ugyanis a spanyol együttes első helyen jutna tovább a legjobb tizenhat közé, a „papírforma” alapján könnyebb ellenféllel találkozhatna a negyeddöntőbe jutásért. Természetesen a Vörös Ördögök is sikerrel szeretnék zárni a csoportkört, vagyis a hatodik forduló is rejteget még izgalmakat a Bajnokok Ligája szerelmesei számára.
 
Bizonyítottak az MU fiataljai Bursában 2010. november 3. 10:51 Fiataljaival sem okozott gondot a török bajnok legyőzése a Manchester Unitednek, amely a Real Madrid mellett egyedüliként továbbra is kapott gól nélkül áll a Bajnokok Ligájában. A C-csoportban a Bursaspor elleni 3-0 után Sir Alex Ferguson menedzser, Darren Fletcher és a hazaiak trénere, Ertugrul Saglam értékelte a látottakat.
 
BL: az MU örülhet, a Barcelona nem 2010. november 2. 22:37 GÓLVIDEÓK! A Barcelona nagy esélyt szalasztott el azzal, hogy csak 1-1-et játszott Koppenhágában: Messi szerzett vezetést a katalánoknak félóra elteltével, de a középkezdés után azonnal egyenlítettek a dánok. A Bajnokok Ligája D-csoportjában ezzel e két együttes a legesélyesebb a továbbjutásra, miután a Pana is döntetlent játszott Kazanyban. A C-jelű négyesben a 3-0 volt a slágereredmény: az MU Bursában, a Valencia odahaza, a Rangers ellen vitézkedett.
 
A United idegenben érzi otthon magát 2010. november 1. 18:44 Bár hazai pályán csak szerény 1-0-s győzelemre volt képes a Bursaspor ellen a Manchester United a Bajnokok Ligájában, a szurkolóknak, úgy tűnik, felesleges aggódniuk, az együttes ugyanis lényegesen jobban teljesít az Old Traffordtól távol. A C-csoportban a török bajnok és listavezető vezetőedzője előre mentegetőzik, nem csoda: annak a csapatnak kellene berúgniuk első góljukat a sorozatban, amely hálója még érintetlen az ősszel a BL-ben.
 
Otthon hagyták Rio Ferdinandot 2010. november 1. 12:42 Rio Ferdinand pihenőt kap a Manchester United Bursaspor elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu