Ángel Torres: A Getafe nem eladó

Szerző: shLétrehozva: 2008. május 29. 15:39
A Getafe labdarúgócsapatának elnöke, Ángel Torres kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint mielőbb túl szeretne adni az együttesen. Korábban már napvilágot láttak olyan pletykák, hogy angol befektetőkkel tárgyal a tulajdonos, ám elmondása alapján ez most egyáltalán nem aktuális.


A hírek szerint a Getafe ára jelenleg negyven és ötven millió euró között van, ez pedig bagatell összegnek tűnik a csapat múltját és sikereit figyelembe véve.

 

Torres azonban kikéri magának, hogy szándékában állna eladni a madridi csapatot.

 

„Senki sem keresett meg Angliából, szó sincsen bármilyen megegyezésről.”


„Azóta nem jártam Angliában, hogy találkoztunk a Tottenhammel az UEFA-kupában. Ráadásul nem is beszélek angolul, és nem ajánlott senki semmit” – reagált dühösen az újságírói kérdésekre a kék-fehérek elnöke.


A Getafénak jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy új tulajdonost keressen magának: a távozó vezetőedző, Michael Laudrup utódját még nem találták meg a fővárosiak, és a Real Madridba visszarendelt Rubén de la Redet és Esteban Granerót is pótolniuk kell.


Utóbbiak esetében biztos a távozás, arról nem is beszélva, hogy a keretből több játékost is nagyobb klubok környékeztek meg. Nem lesz egyszerű tehát megismételni az idei jó szereplést a következő szezonban, az utóbbi években magasra tette a lécet az ebben a szezonban Spanyol Kupa-ezüstérmes Getafe.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu